Eventyrlige tapeter for minstemann

.

Hva kan striper, trær og dinosaurer ha til felles? I følge oss voksne ikke så mye, men i barnas verden fyller de en hel dag av lek og moro.

I kolleksjon fra Storeys, Jack´n Rose, er rikdommen fra barnas fantasi og kreativitet hentet frem, slik at du sammen med barnet kan finne noe som passer perfekt. Enten det er alfabetet eller søte sløyfer.

Rom for barn, med hvitt gulv og lys tapet med blå sløyfer

Hvem ønsker ikke å dra på en hvalsafari? En båt i form av en seng eller hva med en trapp som et fossefall? Det er det nok ikke mange kompiser som har.

Hvit trapp, og blå tapet med hvaler på veggen. Liten gutt sitter i trappen

Det første rommet

I denne kolleksjonen finner du mange tapeter i sarte farger, for vi i Fargerike vet at de første årene trenger barnet ro og hvile. De sterke tøffe fargene kommer etterhvert fort nok, når barna blir eldre.

Barnerom med lys rosa tapet med blomster

Først når en blir voksen skulle en gjerne vært liten og barn av og til, leke og tulle uten bekymringer. Men barn, de vil opp og bli store, høyde og alder er viktige deler i livet. Da passer det jo perfekt med en vegg hvor en kan måle seg, notere høyde og alder og ha som minne. For den dagen du er voksen og har egne barn, tenk hvor gøy det blir å vise frem hvor høy du var den dagen du fylte 5.

Tapet med barnemotiv. Et tre hvor høyden på barnet kan måles

Trivsel på tapetet

Barnerom er alltid morsomt å innrede, men vårt best tips er: la barnet bestemme. Da kan det hende at hvalen og dinosauren blir hengende på veggen til langt opp i tenårene, hvem vet. De fleste barn trives best med farger og mønster rundt seg, de ønsker sin egen oase i sin lekende verden.

Hvit tapet med blå og lilla dinosaurer, hvit trapp hvor en liten gutt sitter

Noen liker store fargerike mønstre, og andre har sansen for den duse bakgrunnen. Uansett hva poden måtte ønske av mønster på veggen, så er du garantert at du får et ærlig svar.

Stripete tapet, rosa elgbamse til pynt, sammen med en lampe med blomstrete skjerm

En hel by på barnerommet. Disse søte husene på veggen setter fantasien i sving, for hvem bor der?

Barnetapet med hus. Hvit bakgrunn med grå hus

Alle tapetene er fra kolleksjonen Jack´n Rose, fra Storeys.