Et hint av Marrakech

.

Behagelige farger og vakre sømløse mønster kombinert med detaljer i gull, her er det bare å leke. En lekker tapetkolleksjon som gir oss mulighet til å skape både klassiske og supermoderne rom.

Det bugner av deilige farger, klassiske mønster fra oldtiden og spennende overflater med tekstur, i kolleksjonen Bazar fra Borge. Det er som hentet ut fra 1001 natt, så lunt, luksuriøst og avslappet. Kombiner gjerne tapet i Årets Farge som er blå, sammen med interiørdetaljer i gull eller kobber, med ett skapes et varmt preg i rommet.

Blå tapet med et bord i front, med blomster på

Trendy med sikk-sakk

Vi blir aldri lei det klassiske chevron-mønsteret. Sikk-sakk er et mønster vi kan bruke både til supermoderne og klassiske møbler i de fleste hjem. Grafisk tapet gjør rom spennende, og Bazar byr på sin variant av chevron som skaper et trendy uttrykk uten at det blir for rotete.

Mørk tapet med sikksakk-mønster, smukke på stativ i front

I denne kolleksjonen finner du farger og mønster som kan matches med hverandre. Tapetene i Bazar passer perfekt til naturelementer som både tre og stråkurver. Men husk at alt er lov, og ingenting er feil!

Tips! En av årets store trender er stråkurver satt sammen i grupper. Enkelt, og veldig dekorativt.

Kombinsjon med to tapeter med forskjellige farger og mønster

Ny tid med gammelt mønster

Bazar er et perfekt navn på denne kolleksjonen, den har klassiske mønster fra oldtiden med farger som er moderne i dag, og gir oss i dag nye muligheter til å leke og skape innbydende rom i våre hjem.

Tapet med oldtidens mønster i stue. Sofa med puter, og rundt bord

Naturlig vakkert. Kombiner gjerne tapet fra Bazar med kalkmaling, for å fremheve den rustikke stilen. Her finner du mange tapetdesign med farger hentet fra naturen, som er flotte til denne stilen. Med tekstiler av lin, og gjerne noen funn fra et loppemarked, skaper du enkelt en helhet i rommet.

Skal du pusse opp soverommet? Se vår nye taptbrosjyre for soverom.

Soverom i jordfarger, tapet på veggen, oppredd seng med puter

Tapetboken finner du i våre Fargerike-butikker. Lån gjerne boken med deg hjem og bla i mange farger og design for å se hvordan de ser ut hjemme hos deg, før du bestemmer deg. Ønsker du hjemmebesøk, tilbyr våre butikker dette.

Konor med sikk-sakk tapet, kontorpult med stol, og teppe på gulvet

Alle tapetene er fra kolleksjonen Bazar, fra Borge.