Et eventyr

.

Forvandle barnerommet til et spennende eventyr!

Det var en gang...

Fargerike tapeter fulle av eventyr som setter fantasien i sving på barnerommet. Her inspirerer det til lek, kreativitet og morsomme eventyr når kveldens godnatthistorier skal leses på sengekanten.

Scandinavian Designers Mini - Borge

Gjør barnerommet til et morsomt sted å være, med eventyrlige tapeter som forteller spennende historier med sine fargerike figurer, mønster og morsomme detaljer.

Scandinavian Designers Mini - Borge

Barn liker former, farger og detaljer. Og eventyrlige vegger med sine egne fantasifulle fortellinger - inspirerer til mange morsomme eventyr.

Scandinavian Designers Mini - Borge

 

Lag egne eventyr

La barna skape sine egne historier, der de befinner seg midt i en eventyrverden. Husk at barnerommet behøver ikke matche resten av huset. Dette er barnas egen verden. Den hemmelige hulen hvor de har besøk av venner, det trygge rommet som sikrer en god natts søvn, og ikke minst – det morsomste rommet i hele huset – der hvor alt det spennende skjer.

Scandinavian Designers Mini - Borge

Kolleksjonen Scandinavian Designers Mini, består av fargerike og eventyrlige tapeter til barnerom. I denne kolleksjonen finner du fantasifulle design blant annet fra Elsa Beskow, Stig Lindberg og Brio. Her er det bare å slippe fantasien løs, og bli med inn i en eventyrlig verden.

Scandinavian Designers Mini - Borge

Alle tapetene er fra kolleksjonen Scandinavien Designers Mini, fra Borge.