En myk start

.

Skap et vakkert rom til den minste, med vakre tapeter i myke pasteller.

Gi barnet en myk start, med et rolig og behagelig uttrykk som bidrar til å skape en avslappende atmosfære med rom for en god natt med søvn. Tapetet fra kolleksjonen Blomstermåla fra Borge, gjør rommet behagelig med sine farger og mønster i nydelig harmoni.

Blomstermåla - Borge

Tidløst for minstemann

En rolig start i klassisk stil. Bruk få og avstemte farger, og hold mønstrene nedtonet i kontrastene. De klassiske tapetmønstrene fungerer flott på rommet til den minste i familien. Med sitt tidløse og elegante design, kan man med enkle grep fornye eller forandre rommet når barnet etter hvert blir eldre. Tapetet er fra Upstairs Downstairs, fra Storeys.

Upstairs Downstairs - Storeys

Samme tapet, Upstairs Downstairs fra Borge – men i en rosa variant. Mal gjerne lister og dører i tapetets bunnfarge, og skap et rent og elegant uttrykk som varer lenge.

Upstairs Downstairs - Storeys

 

Ikke glem tekstilene

Pynt gjerne med puter og vakre gardiner som matcher tapetet. Dette tapetet med hvite bjørner på en pastellgrønn bakgrunn, ønsker den aller minste en god natt og velkommen til en ny og spennende dag. Scandinavien Designers Mini, fra Borge.

Scandinavien Designers Mini - Borge

En frisk og vakker tapet med et lekent design i en myk rosa pastellfarge. Dette spennende tapetet fra Scandinavian Designers Mini, fra Borge - har noen morsomme overraskelser hvis du ser nærmere på mønsteret.

Scandinavian Designers Mini - Borge

Her finner du fugler, ugler, blomster og sommerfugler  - og kanskje enda mer?

Scandinavian Designers Mini - Borge

Fargevalg

Svale farger og rolige mønstre gir et delikat uttrykk. Et rom som er både vakkert og godt for barnet å oppholde seg i. Scandinavian Designers Mini fra Borge.

Scandinavian Designers Mini - Borge

En harmonisk fargepalett som gir en varm og koselig følelse i rommet. Med dette tapetet fra Scandinavien Designers Mini, fra Borge – hersker det ingen tvil om hvem som bor på dette rommet.

Scandinavian Designers Mini - Borge