Din hemmelige hage

.

Friske pastellfarger og organiske mønster på tapet og tekstil skaper følelsen av en frodig hage.

Dekorative fugler og pressede planter i rammer, forsterker sommerfølelsen og gir et nostalgisk preg til rommet. For en engelskinspirert stil kan du eksperimentere med å blande flere ulike blomstermønster.

Pressede planter i rammer forsterker sommerfølelsen

Dekorative klatreblomster

Magnoliaranker som klatrer oppover veggen. Dette sommerlige rommet har tapetet Manor House 340-347049 fra Storeys. Solskjerming Plissé Deco Plus 15 A 0815 20 fra Luxaflex. Teppet er Tekes 706 Rose Pastel fra Gulvex. Og gulvet er Lyefjell Grå Eik. Døren er malt i Kamerun FR1074.

Magnoliaranker som klatrer oppover veggen

Solskjerming fra Luxaflex

Rustikk ro

Få en sval, nordisk følelse med malte tremøbler og ubehandlede overflater. Hold fargene i duse nyanser, dette gir en følelse av ro og harmoni. Gi rommet et personlig preg med detaljer i keramikk. Kaktusen er tilbake for fullt og gir et røft løft til stilen. Tapetet er AQ U102 fra Podium fra Borge.

Få en sval, nordisk følelse med malte tremøbler og ubehandlede overflater

Blå harmoni

Ta hagen med inne på soverommet med denne duse blå skjønnheten av en tapet. Den blå fargen og naturens mønster gir deg ro, hvile og harmoni i ditt hverdagsliv. Tapetet er fra kolleksjonen Everyday Life fra Borge.

Ta hagen med inne på soverommet

Fyll rommet med fuglesang

I selskap av fugler, i deilige nedtonende pasteller i tidløs sjarm fra Camille - Storeys. En naturinspirert tapet med duse, men fargerike fugler som sitter på grener – hører du fuglekvitter? Sammen med interiør i naturens grønne farger, og friske blomster – har du din egen hage i stuen.

I selskap av fugler, i deilige nedtonende pasteller i tidløs sjarm

Naturlig på kjøkkenet

Med markblomster på veggen og naturinspirert tapet med blader og blomster i sarte farger – har du plutselig en herlig hage på kjøkkenet, uansett vær. Tapetet er fra Borosan – Boråstapeter.

Naturlig kjøkken med markblomster