Blikkfang i en grafisk tapetverden

.

I kolleksjonen Graphic World finner du en vakker samling tapeter i grafiske og luksuriøse design med vakre detaljer. Her får du bokstavelig talt både gull og grønne skoger, spennende grafiske mønster som gir rommet karakter, og design til fondvegger som sier ”wow”!

Skap din egen verden

Med tapetet Orbits møter du solen og planetene i et svakt skimrende gulltrykk på en matt bakgrunn. Det unike designet passer fint på soverommet, hjemmekontoret eller barnerommet. Nå kan du trekke deg tilbake i din egen verden og la tankene fly ut i rommet.

Tapet med planeter

Et løft, med tapet på alle fire vegger

Så enkelt, men absolutt vakkert. Tapetet Diamonds passer inn i de fleste interiørstiler og skaper et spennende uttrykk. Designet fås i fire sarte fargekombinasjoner med skimrende striper i gull eller sølv. Grafisk tapet skaper liv og løft til rommet, her kan du med stort hell tapetsere alle fire veggene.

Grafisk rosa tapet

Helt naturlig

Ta skogens vakre natur inn. Tapetet Pine med furuer er et rolig mønster med trær som passer perfekt i både stue, og soverom - ja, egentlig alle rom! Det vakre skog-designet fås også på lys bakgrunn i duse sarte toner til lysere interiør. Et vakkert innslag i hjemmet.

Tapet med trær

Ro og harmoni

Ingenting er vel mer beroligende enn vår vakre stjernehimmel og skogens ro. Ta den friske natten med inn på soverommet, stuen eller ungdomsrommet, og skap ro og harmoni med tapetet Nordic Night. Dette er et digitaltrykt tapet som kan måltilpasses. Motivet er til sammen 360 cm bredt og 265 cm høyt og leveres fordelt over åtte 45 cm brede ruller. Hvis veggen din er større enn det, kan mønstret gjentas til ønsket høyde og bredde.

Tapet med skog og himmel

De er store, de er flotte, og de skaper en forbløffende effekt i rommet! Skap unike rom med veggmaleri rett på veggen.

Eksklusiv marmor

Myke buer i gull mot en lysegrå marmorert bakgrunn skaper en liten magi i rommet. Det eksklusive tapetet Arch har et lekent og vakkert design som skaper lekre og eksklusive rom. Den tidløse bergarten, sammen med gull – skaper definitivt noe spesielt i interiøret.

Grafisk tapet med marmor-trykk

Spennende effekt

Tapetet Triangular har et spennende og levende geometrisk mønster som kvikker opp og gir en spennende og litt annerledes effekt i rommet. Mønsteret oppleves helst forskjellig på avstand og på nært hold, noe som gjør at det egner seg like godt på både større og mindre flater. Vakre fargenyanser og gull er smeltet sammen til et livlig tapet som skaper personlige hjem.

Grafisk tapet med triangler

Tilbake til betong

Det moderne designet i tapetet Graphic Wall egner seg godt til fondvegg. Et mønster i vakre fargenyanser brer seg utover veggen, på en betongaktig bakgrunn. Trendy, sprekt, og ikke minst et blikkfang i rommet. Vakre fargekombinasjoner i nyanser av blått, grått og rust. Tapetet fås også i en grå variant.

Grafisk tapetmønster på bakgrunn av betong

Fra strietapet til betongvegger! Med enkle grep kan du nå forvandle ujevne underlag til vakre tidsriktige betongaktige vegger med mineralsk utseende - med maling!

Minimalistisk og svalt

Ønsker du deg nye vakre vegger på for eksempel kjøkkenet, er tapetet Petal et godt alternativ. Et rolig og svalt tapet med minimalistiske kronblader som skaper den enkle og moderne stilen i rommet. Petal fås i fire ulike fargekombinasjoner.

Grafisk tapet på kjøkken

Alle tapetene er fra kolleksjonen Graphic World fra Borge, en av nyhetene våren 2019. Kom innom en av våre Fargerike-butikker og se hele tapetkolleksjonen.

Syns du det er vanskelig å finne det rette tapetet til ditt rom og din stil? Vi kommer gjerne hjem til deg, og hjelper deg med å skape det hjemmet du ønsker deg.