Blått og grønt - naturens eget valg

.

Vi nordboere liker å ferdes i naturen og setter pris på det blå og grønne som omgir oss. Fra syrlige, lysegrønne knopper, til de behagelige, dypgrønne skoger under blå himmel.

Fargene gir oss ro og hvile, og er gode å ta med inn i stuene. Som disse moderne blågrønne tapetene fra Decorama - Borge, som passer til alle rom i huset og skaper en god hjemmefølelse.

Blågrønt ble kåret til årets farge i 2014

Naturens egne farger i grønt og blått

Svalt med eksotiske blågrønne blader. Taktile overflater på vegg og møbler gjør innredningen ekte og eksklusiv. Maison Celine - Storeys.

Ro og hvile, og er gode å ta med inn i stuen

Blågrønt ble kåret til årets farge i 2014, og vi ble presentert for nye og spennende muligheter. Fargen gir en utsøkt ramme til ekte treverk, gode stoffer i naturmaterialer og ren design. Et lite utvalg fra Borge og Storeys, med blå og grønne toner.

Fargene gir en utsøkt ramme til ekte treverk

Det finnes en mengde lekre mønstre til alle stiler

Grønt håp. Å ligge på ryggen i tørr mose, med øyne og sanser åpne. Trær som strekker seg mot himmelen og solen som blinker gjennom praktfullt løvverk langt der oppe. Følelsen av evighet, tid som står stille, og nærheten til jord, gress og fruktbarhet. Kle veggene med den gode følelsen og finn ro, som med dette ensfargede tapetet som gir harmoni, balanse og fullkommen tilstedeværelse. Fra Countryside – Fantasi Interiør.

Kle veggene med den gode følelsen og finn ro

Som en ekstra dybde og forsterkning, finnes også tapeter med vakre organiske mønster å velge blant. Og farger man finner igjen i naturen, passer naturligvis sammen - det er en enkel rettesnor. Lekre trær i duse naturlige farger henter naturen inn på kjøkkenet. Countryside - Fantasi Interiør.

Tapetet for harmoni, balanse og fullkommen tilstedeværelse

Fanget i naturens tidløse sjarm inspirert av flora og fauna. Pastellgrønt med romantisk motiv fra Camille – Storeys.

Grønt er vårens og håpets farge

Grønt er vårens og håpets farge. Vi trenger å ta den med inn i våre stuer og hjerter. Spirende blader og fredfulle trær fra Nordic flora – Storeys.

Spirende blader og fredfulle trær

Dette fantastiske underverket av en tapet, tar virkelig naturen med inn på en storslagen måte. Deilige grønne toner i form av store blader. Fra Countryside - Fantasi Interiør.

Ta naturen med inn via tapet

Det finnes en mengde lekre mønstre til alle stiler. Kom og se det store utvalget i våre butikker.