Blått og grønt - naturens eget valg

.

Vi nordboere liker å ferdes i naturen og setter pris på det blå og grønne som omgir oss. Fra syrlige, lysegrønne knopper, til de behagelige, dypgrønne skoger under blå himmel.

Fargene gir oss ro og hvile, og er gode å ta med inn i stuene. Som disse moderne blågrønne tapetene fra Decorama - Borge, som passer til alle rom i huset og skaper en god hjemmefølelse.

Blågrønt ble kåret til årets farge i 2014

Svalt med eksotiske blågrønne blader. Taktile overflater på vegg og møbler gjør innredningen ekte og eksklusiv. Maison Celine, Storeys.

Ro og hvile, og er gode å ta med inn i stuen

Blågrønt ble kåret til Årets Farge i 2014, og vi ble presentert for nye og spennende muligheter. Fargen gir en utsøkt ramme til ekte treverk, gode stoffer i naturmaterialer og ren design. Eco Nature, Borge.

Tapet i blågrønt med bølgemønster

Grønt håp

Å ligge på ryggen i tørr mose, med øyne og sanser åpne. Trær som strekker seg mot himmelen og solen som blinker gjennom praktfullt løvverk langt der oppe. Følelsen av evighet, tid som står stille, og nærheten til jord, gress og fruktbarhet. Kle veggene med den gode følelsen og finn ro. Og roen får du garantert med lette grønne fjær som svever gjennom rommet. Four Seasons, Storeys.

Tapet med grønne fjær på hvit bakgrunn

Som en ekstra dybde og forsterkning, finnes også tapeter med vakre organiske mønster å velge blant. Og farger man finner igjen i naturen, passer naturligvis sammen - det er en enkel rettesnor. Lekre grener på blågrønn bakgrunn henter naturen inn i stuen. Four Seasons, Storeys.

Ønsker du mer tropisk natur, finnes det mange lekre tapeter å velge i, også fra den eksotiske jungelen.

Blågrønn tapet med lyse grener. Blågrønn velursofa i front

Grønt er vårens og håpets farge. Vi trenger å ta den med inn i våre stuer og hjerter. Spirende blader, fredfulle trær og naturens egne farger. Anno, Borge

Gammeldags tapet i duse naturlige farger fra naturen

Det finnes en mengde lekre mønstre  og farger til alle stiler. Syns du det er vanskelig å finne den rette tapeten til ditt rom? Vi kommer gjerne hjem til deg, og hjelper deg med å skape det hjemmet du ønsker deg. Vi i Fargerike tilbyr nå alle våre kunder hjemmebesøk.

Naturens egne farger i grønt og blått