Behagelig med beige

.

Du kan skape en mengde forskjellige uttrykk, selv med beige tapeter i duse mønster, og fargen er rett og slett udødelig. Her kan du leke deg med rustikke, klassiske, industrielle, glamorøse og minimalistiske detaljer – det er opp til deg!

Beige fungerer på alt fra lette, transparente stoffer til tettvevd tweed, til tapet. Fargen er som en kameleon, som gjenspeiler og fremhever omgivelsene sine. Ensfarget tapet er trygt, men mønstrete tapeter i duse beige, nude og sandfarget er simpelthen nydelig - og veldig behagelig.

Trenden med store grønne planter får full støtte og fokus med rolige tapeter i duse toner. Palmebladene fra kolleksjonen Vivid fra Storeys, er en leken og tidsriktig tapet som er helt i vinden i trendbildet akkurat nå.

Beige tapet med palmeblader. Hylle med planter i front

Beige har en beroligende egenskap og tåler mønstre uten å forstyrre resten av interiøret. Sammen med naturmaterialer som, glass, tre, rotting og lin, får den beige fargen vist seg frem på en naturlig måte og smelter sammen med resten av rommet. Med det geometriske tapetet fra Texsture stories fra Borge, kan du skape noe som er både maskulint og mykt på en gang.

Beige tapet i geometrisk mønster. Rottingstol i front

Afrikanske stepper. "Sofistikert", "elegant", "sømløst" og "lounge-aktig". Dette er alle ord vi leser når det gjelder trender. Man ønsker en ro, at det er lunt, varmt og avslappende. Til de myke naturfargene i tapetet Riviera Maison fra Borge, passer ordene helt perfekt.

Soverom med beige stråtapet. Seng med beige tekstiler

Tapeter hever det visuelle inntrykket, og setter raskt et eksklusivt og delikat preg på et rom. For deg som ønsker noe helt spesielt er dette tapetet, Glasshouse fra Borge – noe som skiller seg ut. Her får du alt fra det gøyale, herskapelige, og den lune beige tonen, i en og samme tapet.

Beige tapet med stort mønster, grønn stol i front.

Mønster i østeninspirerte grafiske former fra naturens egen fargepalett, en vakker kombinasjon. Tapetet Global living fra Borge er en nydelig tapet som skaper en spennende atmosfære i hjemmet. Her kan du trygt gå for fire vegger med samme mønster.

Østeninspirert tapet i beige toner, og rustikt interiør.

Ønsker man fokus på færre ting og holde en rolig grunntone, er sandfarger et godt valg. Blomstermønster som tapetet fra kolleksjonen Glasshouse, gjør rommet mykt og tiltalende, og skaper rolige og avslappende omgivelser hvor du blir omfavnet av store, men diskret blomster.

Beige blomstertapet og grått interiør.

Striper passer til det meste. Liggende striper som er litt rufsete i kantene er perfekt å bruke sammen med materialmiks. Det glatte mot det grove, lyst mot mørkt, og gammelt mot nytt. Kontrastene gjør rommet veldig spennende, og tapetet blir et nøytralt bakteppe uten å rote det til.  Med striper, kan du skape akkurat den stilen du selv ønsker.

Stripet tapet, skinnsofa og blanke metallbord.

Ønsker du heller å male? Greige er rett og slett det beste fra to verdener; du får de sofistikerte og elegante egenskapene til grått, uten at det blir depressivt, og du får varmen og atmosfæren som særpreger beige, uten at det blir kjedelig. Les mer om Greige, den lune bakgrunnsfargen