Forny hus og hjem med maling!

.

Maling er noe av det Fargerike er mest kjent for. Vi har gjennom flere generasjoner etablert den største kompetansen på maling i Norge, og i tillegg til de kjente og gode merkevarene på maling, har vi også våre egenutviklede serier; Baron for eksteriør og Baronesse for interiør. Alt for å sikre deg et perfekt sluttresultat med lang holdbarhet.

Fargekart - interiør
Fargerike er best på farger og fargekart i Norge. Velkommen til våre butikker for å få inspirasjon til gode fargevalg. Se våre fargekart her.

Fargekart - Interiør

Grunning
Forarbeidet er viktig, for å oppnå perfekt sluttresultat. Spør oss om gode råd for grunning til innendørs bruk, og vi hjelper deg med å finne de riktige produktene. Les mer om grunning her.

Grunning

 

Vegg
Fargerikes sortiment av veggmalinger til innendørs bruk er stort og bredt og favner alt fra helmatte malinger til silkematt og høyglans. Vår interiørmaling finner du her.

Interiørmaling

 

Tre og Panel
Det er egne malinger som egner seg til tre/panel innendørs. Vi har et stort utvalg av maling-, lakk- og beisprodukter for treverk. Se mer om maling til panel her.

Tre og panel

 

Tak
Maling av tak er nesten et eget fag. For å sikre et vakkert tak er det lurt å få gode råd i forkant, vi hjelper deg med å finne riktige produkter til ditt tak - enten du har panel eller glatte tak. Vi har flere ulike malinger som egner seg for vakkert tak. Her kan du lese mer om hvordan du maler glatte tak.

Vi hjelper deg med å finne riktig produkt til ditt tak

 

Gulv
Gulv kan også males og vi har en rekke produkter for maling, oljing og lakkering av gulv. Mer om hvordan å male gulv finner du her.

Maling til gulv

 

Kalkmaling
Kalkmaling er matt maling med struktur eller sjatteringer eller helt ensfargede vegger. En kalket vegg fremstår mer rustikk og mattere enn de fleste andre veggmalinger. Pure & Original er den mest miljøvennlige kalkmalingen du finner på markedet. Produktspekteret spenner mellom forskjellige varianter som Fresco og den supermatte Classico chalk paint, eller Licetto. Fargekart til kalkmaling kan du se her.

Kalkmaling

 

Fargekart - eksteriør
Fargerike har et stort og bredt utvalg av eksteriørkart! Velkommen til våre butikker for å få inspirasjon til valg av farger utendørs. Vil du kikke i kartene finner du fargekart for utendørsmaling her og for terrassebehandling her.

Fargekart - Eksteriør

 

Grunning
Vi har flere ulike produkter for grunning av treverk utendørs. Les mer om grunning og maling utendørs. Og husk å vaske veggene først, les mer om den viktige husvasken.

Grunning

 

Tre/Fasade
Det er mange muligheter for behandling av treverk. Vi har et stort sortiment på utendørs behandling av tre/fasade. Se noen av produktene våre her.

Eksteriørmaling

 

Dør/Vindu/Staffasje
Det er spesielle malinger som passer for behandling av listverk og dører utendørs. Vi har et stort sortiment på dør, vindu og staffasje til eksteriør som du kan se mer av her. Vindu og dørmaling er også perfekt å bruke til hagemøbler.

Maling til dører, vinduer og hagemøbler

 

Terrasse/Hage
Det er viktig å ta de rette valgene på behandling av treverk på terrasse, gjerder og i hagen. Vi har et bredt sortiment på produkter til behandling av treverk til terrasse/hage. Flere av artiklene våre omhandler uterommet. Se mer om Uterommet her.

Terrasse og hage

 

Metall
Det er flere muligheter for behandling av metall både utendørs og innendørs. Vi tilbyr et utvalg produkter som kan brukes for å fornye metall.

Maling til metall

 

Mur
Muren er en viktig del av huset og trekker inntrykket ned om den ikke ser fin ut. Vi har ulike produkter og løsninger for grunning og maling av mur utendørs. Se mer her.

Maling til mur

 

VÅRE PRODUKTER KOMMER FRA

 • Jotun

  Jotun er en av Norges største merkevarer innenfor maling, og har blant annet Lady, Sens, Optimal, Drygolin og Trebitt.http://www.jotun.no/

 •  
 • Akzo Nobel

  Akzo Nobel er verdens største produsent av maling. De produserer også vår egen Baron og Baronesse, samt Hammerite.http://www.akzonobel.com/no/

 • Hagmans Nordic

  Hagmans leverer noen av produktene i Baron- og Baronesse-serien vår.http://www.hagmans.se/no/

 •  
 • Scanox

  Fra Scanox har våre butikker blant annet Tyri, Tyrilin, Quick og Trestjerner gulvmaling.http://scanox.no/

 • Tjæralin

  Fargerike tilbyr et utvalg av Tjæralin sine produkter.http://www.tjaralin.no/

 • Pure&Original
  Hos Fargerike finner du et eget utvalg farger til Pure&Original kalkmaling. Du kan også bestille alle farger i P&O's fargekart. http://pure-originalnorway.no/paint