Tyrilin Panellysner

.

Tyrilin Panellysner er en vanntynnbar overflatebehandling som gir gulnet panel et lyst naturlig utseende, og bevarer treverkets struktur.

Produktet inneholder naturoljer, voks, UV-filter og antioksiderende midler som effektivt beskytter treverk mot videre gulning. Meget luktsvak og brukervennlig. Ett strøk gir en flott transparent utseende. Er panelet svært mørkt og gult, påfør to strøk. Vær oppmerksom på at underlaget egenfarge og sugeevne vil påvirke sluttresultatet.

Tyrilin Panellysner

Pris:
• 3,0 ltr. 898,-

Bruksområder: Benyttes innendørs til å lysne gulnede og tidligere panellakkerte, oljede og beisede trepanel på tak og vegger av furu og gran, uten innfarging. Kan påføres i ett eller to strøk. NB: Ikke egnet til flater med stor belastning (gulv m.m.).

Forbehandling: Treverket skal være rent og tørt. Rengjør alltid først med Tyrilin Panelrens.

Bruk: Påføres med lakkpensel og fordriver. Rør godt om før påføring. Jobb med ett til to bord av gangen. Påfør med pensel i hele treets lengderetning. Stryk hele bordets lengde for å unngå overlappinger. Ønskes et lysere utseende, påføres et nytt strøk etter at første strøk er tørt. Best resultat oppnås ved romtemperatur på ca 15 °C pga. rask tørk. Brukstørr etter ca. 2 timer. Maleverktøy rengjøres med litt såpe og vann.