Tyrilin Interiørbeis

.

Tyrilin Interiørbeis er en vanntynnbar matt oljebeis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur med en vakker lød og et flott fargespill.

Tyrilin Interiørbeis er nærmest luktfri og tørker hurtig. Er tilsatt effektivt lysfilter som motvirker gulning. Beisen kan blandes i mange fargetoner.

Tyrilin Interiørbeis

Pris:
• 0,68 ltr. 278,-
• 2,7 ltr. 738,-

Bruksområder: Tyrilin Interiørbeis benyttes til ubehandlede vegger og tak av panel og laft, samt til annet interiør treverk som møbler, dører etc. Anbefales ikke på harde, ikke-sugende tresorter som eik, og andre eksotiske tresorter som merbau, teak etc. Bord og annet interiør som er utsatt for mye slitasje, bør etterbehandles med Trestjerner Gulvlakk Oljebasert el. Trestjerner Gulvlakk Vannbasert. Lakkens egenfarge kan påvirke lyse farger.

Forbehandling: Flaten må være ubehandlet, støvfri, ren og tørr. Tørk over flaten med mikrofiberklut. Alle underlag skal renses med Trestjerner Gulvrens. Vent med å beise til flaten er tørr.

Bruk: Påføres med Lakkpensel og/eller lofri klut. Produktet skal ikke sprøytes. Tyrilin Interiørbeis påføres normalt med 1 strøk. Rør beisen godt om før bruk. Påfør beisen feltvis, 2–3 hele bord av gangen. Bruk en flat lakkpensel. Ønskes et mindre dekkende utseende, trekk av og jevn ut beisen i hele bordets lengderetning med tørr pensel eller lofri klut. Ta neste felt på 2–3 bord, og følg tilsvarende fremgangsmåte til flaten er ferdigbeiset. Kan også legges direkte på med lofri klut. Etter 12 timer kan flaten etterbehandles med voks; etter 24 timer med lakk. Maleverktøy rengjøres med såpe og vann.