Trestjerner Gulvlakk Vannbasert

.

Trestjerner Gulvlakk Vannbasert er en høykvalitets vanntynnbar lakk, for tre og parkett. Lakken har høy slitestyrke og god kjemikaliebestandighet.

Trestjerner Gulvlakk Vannbasert er hurtigtørkende og luktsvak og gir et lyst utseende på lyse tresorter og gir en fin lød på mørke tresorter. Trestjerner Gulvlakk Vannbasert finnes i silkematt og halvblank.

Trestjerner Gulvlakk Vannbasert

Pris:
• 0,75 ltr. 278,-
• 3,0 ltr. 748,-

Bruksområder: Gulv og trapp i treverk og parkett, samt møbler. Anvendes på tidligere ubehandlede, lakkerte, oljede og lutede flater.

Forbehandling: Underlaget skal først renses med Trestjerner Gulvrens. Tidligere lakkerte og fabrikklakkerte flater mattslipes deretter med slipepapir nummer 150–180. Benytt slipemaskin for å sikre jevn og grundig nedmatting. Støvsug og tørk deretter over flaten med Jordan Mikrofiber gulvklut.

Bruk: Rør lakken godt opp før og under bruk. Underlaget må være tørt. Hell en passende mengde lakk på gulvet, og fordel lakken jevnt og fyldig i bordenes lengderetning. Påføres med Jordans gulvlakkpensel eller lakkrulle. Arbeid raskt og effektivt for å unngå å komme tilbake i halvtørr lakk. Nye og ubehandlede gulv påføres 3 strøk Trestjerner Gulvlakk Vannbasert. Tidligere lakkerte gulv påføres 2 strøk. På tidligere oljede gulv påføres 2 strøk. NB! På tidligere oljede gulv bør det settes en prøve først, for å kontrollere at lakken er kompatibel med oljen. Overlakkerbar etter ca 4 timer og brukstørr etter ca 8 timer. Unngå sterk belastning den første uken etter lakkering.