Pure & Original Classico Kalkmaling

.

Classico kalkmaling gir et ultramatt, pulveraktig, mykt utseende, som om overflaten er dekket med fløyel. Effekten skaper en utrolig flott atmosfære og gjør miljøet både varmt og levende.

Gi nytt liv til både vegger og møbler. Pure & Original Classico er en vanntynnbar kalkmaling for innvendig bruk i alle rom. Inneholder 100% naturlige pigmenter.

Pure & Original Classico

Pris: 1,0 liter: 458,-  2,5 liter: 818,-

 

Bruksområder: Classico er en super matt vanntynnbar akryl basert maling for innvendig bruk, utelukkende bruk av naturlige fargepigmenter, noe som gir en spesiell dybde i fargene. Classico er utviklet i henhold til de mest bærekraftige og miljøvennlige teknikker i dag, med utmerket vedheft og fantastisk dekkevne på opptil 12m² pr liter. Classico kan også brukes på møbler og treverk.

Forbehandling: Rør godt om før bruk og kontroller fargen før du setter i gang. Fortynnes normalt ikke, men max.10 %. Ikke mal i direkte sollys. På bart treverk må det benyttes Sperregrunn for å unngå kvistgjennomslag. Classico påføres med samme teknikk som en standard vannbasert vegg maling med rulle, pensel eller høytrykksprøyte. Det anbefales 2 strøk for best resultat.

Bruk: Classico påføres med samme teknikk som en standard vannbasert vegg maling med rulle, pensel eller høytrykksprøyte. Det anbefales 2 strøk for best resultat. Rør godt om før bruk og kontroller fargen før du setter i gang. Fortynnes normalt ikke, men max.10 %. Ikke mal i direkte sollys. Støvtørr etter ca 30 min – 1 time, og overmalbar etter ca 4 timer. Herdetiden er 2-3 dager, og er vaskbar etter 2 uker. Den ferdige overflaten kan rengjøres med en fuktig klut og et skånsomt vaskemiddel. Det er viktig at veggen vaskes skånsomt. (For hard vask kan føre til økt glans).

Classico kan brukes i kjøkken og bad (tørrsone). Ved høy luftfuktighet, direkte vann- eller fettsprut anbefales det å beskytte veggen med Pure & Original Eco Sealer.