• Multifunksjonell oljemaling
  • Meget høy vaskbarhet
  • Lite gulning til å være oljemaling
Baronesse Gulv B - base 2,7 l

Baronesse

Baronesse Gulv

fra200,-pr.
liter
1 liter
339,-
3 liter
769,-
10 liter
1 999,-
Ikke på nettlager
På lager i

En multifunksjonell slitesterk, vaskbar, robust og ripefast uretanalkyd som fungerer på absolutt alle underlag. Kan også brukes lett utendørs under tak. Gir en meget hard, men fortsatt fleksibel film som ikke blir termoplastisk.

Tekniske detaljer

Farge
B - base
Glans
Blank
Overflate
Gulv
Støvtørr i timer
6 timer
Overmalbar i timer
24 timer
Dekkevne i m2/l
10 m²/l
Påføringsmetode
Pensel, Rulle
Bruksområde
Parkett, Betong, Laminat

Hvordan male gamle møbler - Gjør det selv

Vi heier på gjenbruk av gamle møbler, det er utrolig hva et lite malingsstrøk kan gi. Har du en eldre stol hvor malingen flasser av eller du kanskje bare er lei av fargen ? Vi viser deg enkelt hvordan du kan friske den opp med ny farge.

Dokumentasjon

Instruksjoner

Baronesse Gulv er en løsemiddelbasert og holdbar blank gulvmaling til innendørs bruk. På grunn av sin ripebestandige og vanntette overflate, er malingen også utmerket som lakkmaling. Baronesse Gulv kan brukes på ulike typer tregulv, linoleum, metall og betong. Takket være sin fleksibilitet kan Baronesse Gulv påføres en rekke overflater med gode resultater. Påføres med pensel, lofri rulle eller (etter tynning) malesprøyte. Malingen er basert på uretanalkyd som har meget gode vedheftegenskaper, motstandsdyktig mot vann, ripebestandig, alkaliebestandig etc.

Andre har også sett på