Baronesse Takmatt

.

Baronesse Takmatt er perfekt til tak med mye lysinnfall. Spesielt godt egnet til tak hvor det ønskes glatt overflate og minimal struktur.

Baronesse Takmatt er en helmatt vanntynnet maling med god dekkevne, som brukes til tak innendørs. Den er lett å rulle ut, drypper og spruter minimalt under påføring. Takmalingen er refleksfri, hvilket betyr at sidelysglansen er lav. Dette gir en ekstra jevn helmatt overflate, samt at den kan brukes ved høyt lysinnfall f.eks. i rom med store vinduspartier. Malingen har en veldig god dekkevne, noe som gjør at produktet ofte dekker på ett strøk på lyse flater.

Baronesse Tak-matt har en glans på 02, og benyttes til innvendig tak av bygningsplater, mur, betong, sparklede flater og gips.

Baronesse Takmatt i taket gir et perfekt resultat

Pris:
• 3 ltr. 398,-
• 10 ltr. 998,-

Forbehandling: Flatene må være rene, tørre og frie for løse partikler. Tidligere malte flater rengjøres med Baron Husvask.

Bruk: Omrøres før bruk. Påfør 1-2 strøk Baronesse Takmatt med malerrulle. Begynn med å rulle i et hjørne og mal hvis mulig i lengderetning av lysinnfallet. For å unngå overlapp, sørg for å få påført nok maling i taket og mal vått i vått. Sørg for en jevn fordeling av malingen. Det beste resultatet oppnås etter to strøk. Ved sprøyting, unngå innånding av sprøytestøv. Under påføring og tørking skal temperaturen være over 5ºC og den relative luftfuktigheten være under 80%. Baronesse Takmatt er støvtørr etter ca 0,5 timer, overmalbar og brukstørr etter ca 4 timer.