Baronesse Flyt

.

Baronesse Flyt er en vanntynnet maling til tre, panel og interiør. Den gir en hard og slitesterk overflate som ikke gulner.

Baronesse Flyt er en kombinasjon av akryl og polyuretan. Denne kombinasjonen gir Baronesse Flyt en meget sterk og klebefri film, samtidig som den blir fleksibel og følger treverket. Den har høy vaskbarhet og finnes i tre glansgrader; 18, 45 og 70.

Baronesse Flyt til tre og panel

Pris:
• 0,9 ltr. 248,-
• 2,7 ltr. 648,-

Bruksområde: Brukes på panel, skap, innredninger, dører, vinduer, karmer, listverk og grunnet jern innendørs.

Forbehandling: Flatene må være rene, tørre og frie for løse partikler. Umalt treverk grunnes og isoleres. Tidligere malte flater rengjøres med Baron Husvask. Kvister isoleres med sperregrunn eller kvistlakk beregnet for vanntynnede produkter. Ujevnheter sparkles med akrylsparkel beregnet for treverk.

Bruk: Påføres med pensel eller rulle av god kvalitet beregnet for vanntynnede produkter. Etterstryk straks med etterstryker eller fordriver. To fyldige strøk vil normalt gi penest resultat. Temperaturen under påføring og tørk må være over +8 ºC. Høy luftfuktighet i rommet vil forlenge produktets åpentid, dermed forenkle arbeidet på store flater.