Baron Tregrunn

.

Det er alltid viktig å grunne før du maler, for å oppnå perfekt vedheft og lang levetid på treverket. Vi anbefaler Baron Tregrunn.

Uansett hvilket produkt du velger til toppstrøk så anbefaler vi alltid Baron Tregrunn først. Den trekker dypt inn og beskytter treverket. Dens unike sammensetning vil gi det perfekte vedhefte for alle topprodukter. Baron Tregrunn minimerer fuktopptak i treverket og ikke minst forlenger malingsfilmens levetid, og hindrer begroing.

Baron Tregrunn er en vanntynnbar grunning med gode påføringsegenskaper, til bruk under dekkende behandling utendørs. Perfekt til nytt treverk utendørs, enten det er impregnert eller tidligere behandlet. Tidligere malte flater bør vaskes med Baron Kraftvask eller Baron Husvask. Dette er en hvitpigmentert oljegrunning, fargen gir en trygg og sikker indikasjon på at alt treverket er dekket til på riktig måte.

Baron Tregrunn fra Fargerike

 Pris:
• 0,9 ltr. 298,-
• 2,7 ltr. 498,-
• 9,0 ltr. 1098,-

Flatene må være tørre, rene og frie for smuss. Husk at nytt treverk også har behov for rengjøring, da dette ofte oppbevares horisontalt liggende hos trelasthandleren og blir fort støvete - samt eventuelt forurensing ved transport.

Til rengjøring av dette anbefaler vi Baron Husvask. Baron Tregrunn kan påføres med rulle, pensel eller sprøyte. Men unngå påføring i direkte sollys eller på soloppvarmet vegg, da vil den tørke for fort og rekker ikke å trekke inn i treverket. En overskyet dag er perfekt for jobben. Rør om i spannet før og under arbeidet. Husk å mette endeveden godt!

Baron Tregrunn er overmalbar etter 16 timer, og for det beste resultatet anbefaler vi Baron Ultra til toppstrøk.

Til dette trenger du:

  • Baron Tregrunn
  • Rull eller pensel
  • Dekkeplast til vinduer, grunnmur og blomsterbed
  • Husk alltid å få med boksåpner og rørepinne!