Sommerkupp!

.

Nå gir vi deg 30% rabatt på all LADY interiørmaling – i hele juli!

Skal du pusse opp i sommer? Da kan du gjøre kjempekupp på interiørmaling, i hele juli gir vi deg 30% rabatt på Lady interiørmaling.

Vi har maling til alle formål og alle rom. Og syns du det er vanskelig med farger, kan fargekonsulentene i våre butikker hjelper deg med å sette sammen fargepaletter, slik at du får et personlig preg på hjemmet ditt.

 

LADY Pure Color er malingen for deg som ønsker et matt utseende på veggene. Den gir et supermatt eksklusivt utseende, med unik fargeopplevelse. Supermatte overflater gir en jevn, rolig og sanselig opplevelse. Fargene får sitt helt spesielle uttrykk og oppleves som mykere og ærligere. LADY Pure Color tilfører rommet en helt unik lunhet og er fantastisk å bruke når du ønsker å skape et elegant og sanselig interiør. Med LADY Pure Color får veggen et mykt og vakkert utseende. Nå får du 30% rabatt på 2,7 liter (før 458,-)

Lady Pure Color for et matt utseende

 

LADY Wonderwall er en vakker silkematt vanntynnet maling med helt unike robuste egenskaper. Dette er en sterk maling som tåler mer og holder seg vakker lenge. LADY Wonderwall er ekstremt slitesterk og flekkavvisende - som skapt for aktive familier. I hele juli får du 30% rabatt på 2,7 liter (før 398,-)

Lady Wonderwall en robust og flekkavvisende maling

 

LADY Supreme Finish er en vanntynnet oljemaling for innendørs treverk. Den har en suveren utflyt og etterlater seg en vakker overflate på panel, dører, listverk, møbler og vinduskarmer. En unik teknologi gir en hard, vaskbar og robust overflate som sikrer at slitasjeutsatte områder forblir vakre lenge. LADY Supreme Finish finnes i fire forskjellige glansgrader: matt (5), silkematt (15), halvblank (40) og superblank (80). 30% rabatt pr 2,7 liter (før 598,-)

Lady Supreme Finish til panel, dører og listverk

Ta turen innom en av våre butikker og gjør et sommerkupp. Nå kan du male i hele juli, til gode priser. Og husk at vi har 30% på all Lady interiørmaling, her er utvalget stort!