Sommerkupp hos Fargerike!

.

Denne helgen får du superpriser på maling! Stikk innom Fargerike for å få gode råd om behandling av din mest verdifulle investering - huset ditt!

Denne helgen får du Jotun Optimal 10 liter til kuppris på 898,- (før kr 1198,-). Optimal er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. Moderne teknologi gjør at farge og glans holder seg like flott i år etter år, samtidig som malingen tar opp minimalt med skitt. Maler du med Optimal er det lenge til neste gang du trenger å male – veldig lenge.Jotun Optimal kupp hos Fargerike

Tips til fargevalg

Det er fint å bruke flere farger på et hus, for eksempel kan tre farger skape en god harmoni. Du kan bruke farge for å fremheve og skjule detaljer. Sorte detaljer vil ramme huset inn, mens hvite detaljer gir en klassisk tilnærming. Det kan være smart å prøve fargen på en plankebit før du setter i gang med malingsjobben. Sett den opp langs husveggen og se hvordan den oppfører seg i ulikt lys. I våre butikker hjelper vi deg med å finne riktig nyanse, og vi har mange gode råd til hvordan du får et vellykket resultat. La deg inspirere av våre mange fargekart og kos deg med malerjobben. Snart kan du nyte det ferdige resultatet! Se fargekartet her.

Terrasse

Terrasser er som oftest store horisontale ubeskyttede flater utsatt for sterk UV-stråling om sommeren og langvarig fukt fra regn, snø og is om vinteren. Slitasjevariasjonene er voldsomme. Faste gangbaner er utsatt for slitasje mens andre områder får stå i fred. Enkelte områder kan være skjermet mot sol, mens andre er sterkt utsatt. Det kan være utfordrende å finne den rette behandlingen, men vi har gode råd til deg.

Nå får du Baron Terrassebeis 2,7l til bare kr 298,-! Førpris 498,- du sparer kr 200,- pr spann!

Baron terrassebeis i kampanje 4web fargerike

Baron Terrassebeis er en vannbasert terrassebeis som sikrer en vannbestandig beskyttelse og gir en meget pen beiseffekt selv på tidligere behandlede flater. Beisen kan blandes i ulike farger slik at du kan få en farge som passer til husfargen og omgivelsene ellers. Terrassebeis er ikke dekkende farge, så treverket vil skinne igjennom. Det er viktig ikke å stryke på tykt lag av beisen da det er fare for flassing i vått vær. Fall derfor ikke for fristelsen til å legge på ekstra beis for å få en tettere farge. 

Husk å vaske terrassen godt før du beiser. Dette kan du fint gjøre når det regner ute! Treverket skal være tørt før beisen legges på. Mål med fuktighetsmåler for sikkerthets skyld. Pass på at det ikke er sterk sol når du beiser for da vil beisen tørke på overflaten men ikke feste seg til treverket.

Følger du våre råd og beiser med Baron Terrassebeis, har du en vakker terrasse som ikke trenger behandling på flere år.

Spør oss i butikken om flere råd og fargevalg! Se også vårt fargekart for Terrasse.