Gjør et gulvkupp i sommer!

.

Quick-Step er et av verdens beste sykkellag og i sommer sykler de Tour de France. Vi følger med på sidelinjen og feirer med kampanje på Quick-Step Impressive Ultra laminat i hele juli. Heia Quick-Step!

I hele juli kan du gjøre gulvkupp på Quick-Step Impressive Ultra laminatgulv! Gjør ferdig dine gulvprosjekter og legg et gulv som er både slitesterkt og holdbart i lang tid fremover! Nå 298,- pr. m² (før 348,-).

Klikk deg frem til drømmegulvet!

Quick-Step Impressive Ultra er laminatgulvet som ser og føles utrolig naturlig. Plankenes autentiske trekorn er for eksempel perfekt reflektert også i gulvets skjøter. Impressive Ultra har et solid Uniclic-system  som gjør gulvleggingen til en enkel og rask oppgave du selv kan gjøre. Impressive Ultra er en stilig en-stavs eike-imitasjon, og du kan velge mellom fem lekre design. Finn den perfekte fargen til ditt interiør, fra det lekre lyse til det eksklusive mørke gulvet. Flere og flere velger mørke gulv, det er tøft og urbant — og passer perfekt hvis du ønsker en stram og elegant stil.

Soverom med Classic Oak Brown laminat på gulvet, og en seng med hvitt sengetøy

Hvorfor velge Impressive Ultra laminat?

Et slitesterkt og holdbart laminatgulv som Impressive Ultra, er perfekt for aktive barn og voksne. Impressive Ultra har en sølesikker beskyttelse mot overflatefuktighet, så her kan det lekes, søles og gå inn med sko uten å bekymre seg for riper eller hakk. Gulvet er lett å rengjøre, og det er ofte tilstrekkelig med tørrmopp. Ved eventuelle flekker, kan det enkelt fjernes med en fuktig klut. Et godt valg til småbarnsfamilier da det har et vannavstøtende «HydroSeal»-belegg. Impressive Ultra laminat er ikke bare vakkert, det er også det mest vannbestandige laminatgulvet som noensinne er produsert. 

Kjøkken med hvite og sorte vegger. Impressive Ultra laminat i fargen Soft Oak Beige på gulvet.

Legg drømmegulvet du også, Quick-Step Impressive Ultra laminatgulv får du til kun 298,- pr m², i HELE juli! Trenger du hjelp til å velge farge på ditt nye gulv, eller hjelp til å velge riktig gulvunderlag? Vi hjelper deg gjerne.

Finn din lokale Fargerike-butikk.