Nå er det kampanjedager!

.

Møt høsten med et vakkert gulv, friske farger på veggene, eller en lekker tapet! Med gode kupp på gulv, maling, tapet og mye mer, får du gjort ferdig dine prosjekter utendørs og innendørs. Kveldene blir stadig mørkere, og vi tilbringer mer tid inne - hva med å endelig legge drømmegulvet?

Drømmer du om det perfekte gulvet?

SAGA Elegant Limestone er et vakkert 1-stavs eikegulv med en varm glød i mattlakkert lett børstet overflate. Med smale 1-stavs bord får gulvet et nettere utseende enn de fleste andre 1-stavs gulv. Saga Elegant Limestone skaper en naturlig lunhet i rommet. Parketten har v-fas på alle sider og nydelige fargespill i hvert eneste bord, noe som gir et eksklusivt uttrykk i gulvet og gir rommet karakter. Nå får du SAGA Elegant Limestone, til kun 298,- pr. m² (før 478,-). Gulvet er enkelt å legge selv med 5G-click system. Vi hjelper deg med å finne riktig gulvunderlag til ditt nye gulv.

Saga parkettgulv i kjøkken med hvitmalte vegger, kjøkkenbord med hvite stoler rundt

Gode gulv til mange rom!

Ådnøy er en tidløs og vakker parkett i hvit eik, med en struktur som er helt i tråd med dagens interiørtrender. Et perfekt gulv til stuen. Nå 498,- pr. m² (før 598,-).
Med teppeflis er det kun kreativiteten som stopper deg. Med utallige måter å legge flisene på, får du akkurat det mønsteret du selv ønsker. Enkelt å legge, og er et supert gulv å legge på ungdomsrommet. 30% rabatt! Nå 173,- pr. m² (før 248,-).
Skreddersy ditt eget teppe! Du velger selv mål og type kanting. Med sklisikkert underlag som tåler varmekabler, og livstidsgaranti mot flekker – har du et vakkert teppe som du har glede av lenge. Nå får du 20% rabatt! (før 398,- pr. m²).
Selv garasjen kan du gjøre klar for høsten. Bergo XL gulvplater drenerer og ventilerer undergulvet, passer like godt innendørs som utendørs, og er enkle å montere. Nå 198,- pr. m² (før 248,-). Se flere gulv i vår gulvkatalog for 2018!

Parkettgulv i stue med rød sofa

Unik fargeopplevelse med Lady Pure Color

Nå får du hele 35% rabatt på Lady Pure Color 2,7 liter. Nå 421,- (før 648,-). Den vakre helmatte interiørmalingen gir en unik og vakker fargeopplevelse, den supermatte overflaten gjør at fargene fremstår som roligere og jevnere, og fargene oppleves mykere. Lady Pure Color er av høyeste kvalitet og sikrer at det flotte utseende blir ivaretatt over tid. 

Grønnmalt rom, grønn sofa, grønn plante, og malingsspann i front

40% rabatt på en mengde tapetkolleksjoner

Går du med planer om å tapetsere, kan du nå gjøre et skikkelig kupp! *Vi gir deg hele 40% på alle tapetkolleksjoner i vårsortimentet 2018, som inneholder mer enn 3000 tapeter!  (*Tilbudet gjelder ikke høstens nyheter). Trenger du inspirasjon?

Tapet med lyse blomster på blå bakgrunn

Se vår kundeavis for flere gode tilbud – vi gjør hus til hjem!

Vil du ha besøk av en interiørspesialist?
Vi kommer gjerne på hjemmebesøk og diskuterer farger, tapet, gulv og interiør. Vi hjelper deg også med solskjerming og hvilken funksjon gardinene skal ha i ditt hjem. Vi tar mål og foreslår stilvalg basert på dine ønsker. Ta kontakt med din Fargerike-butikk.

Tapetbrosjyre