Nytt år, nytt gulv!

.

Nå er det kampanjedager hos oss i Fargerike og du kan starte det nye året med helt nytt gulv! Årets gulvnyheter er kommet i butikkene, og vi har gode kupp på laminat, parkett, vegg-til-vegg-tepper og vinylgulv i utallige mønstre, strukturer og farger.

Januar er godt i gang, og dagene blir stadig lysere. Energinivået øker og pågangsmotet er tilbake! Samtidig gjør den lave vintersola at merker, riper og slitasje på gulvene blir vanskelig å ignorere. Da passer det jo bra at vi har knallpriser på en rekke kvalitetsgulv, både parkett og laminat! Ta en titt i kampanjebrosjyren vår, eller kom innom butikkene! I våre gulvutstillinger kan du ta og føle på de ulike kvalitetene. Håper vi sees og fortsatt god januar!

30% på Impressive Ultra laminatgulv!
Et gulv som ser og føles utrolig naturlig. Det er ikke bare vakkert, det er også det mest vannbestandige laminatgulvet som noensinne er produsert. Nå får du 30% rabatt på Impressive Ultra (før kr. 348,- pr. m²).

30% rabatt på Impressive Ultra laminatgulv

Nå kan du gjøre flere gulvkupp!
Vegg-til-vegg-teppet Smartstrand Loung er teppet som gir deg følelsen av luksus i hverdagen. Et mykt og deilig teppe, med ekstra god bestandighet mot flekker. Nå får du 20% rabatt (før kr. 598,- pr m²). Med vinylgulvet Tarkett Extra Vinyl, får du et slitesterk gulv som tåler vann og søl, som er perfekt å legge på kjøkken og i gangen. Stort utvalg av farger og design. Nå får du hele 40% rabatt på Tarkett Extra Vinyl (før 298,- pr. m²). Vår BESTSELGER Storhaug er en pen, slank og stilren enstavsparkett i hvit eik. Storhaug parkett er mattlakkert og har en robust overflate som takler høy aktivitet og mye liv. Kr. 398,- pr m².

30% på LADY Supreme Finish!
Fargerike har et stort utvalg av interiørmaling, og nå gir vi deg 30% rabatt på 2,7 ltr LADY Supreme Finish (før kr. 628,-). LADY Supreme Finish er en vanntynnet oljemaling for innendørs treverk. Den har suveren utflyt og etterlater seg en vakker overflate på panel, dører, listverk, møbler og vinduskarmer, og finnes i fire forskjellige glansgrader. 

30% rabatt på LADY Sypreme Finish 2,7 ltr

Årets Farge 2018 er blå! La deg inspirere til spennende fargevalg med det helt nye fargekartet for 2018, og vårt inspirasjonsmagasin Impuls med de siste trendene. Hent gratis i din lokale Fargerikebutikk! Ønsker du tips og råd om bruk av farger, står våre fargeeksperter klare i butikken for å hjelpe deg med å sette sammen en fargepalett som kler ditt hjem og din stil.

Hent ditt nye fargekart i din Fargerikebutikk

Se vår kundeavis for flere gode tilbud – vi gjør hus til hjem!