Elleville gulvdager hos Fargerike

.

Nå er det kampanjedager hos Fargerike og vi har kjempetilbud på ulike gulv, terrassebeis, tapet og maling. Kom innom for en hyggelig handel i våre butikker!

 

Nå har vi 40% rabatt på de lekre Moskus 12-laminatene Hvit eik og Beige eik. Normalpris er kr 298 og rabattert koster gulvet kun 179,- pr. m2. 

Enstavslaminat i lange lengder, naturtro dekorer og preging i overflaten. Moskus Twelve er 12 millimeter tykk, og har v-fas på alle fire sider. Gulvet har høyeste slitasjeklasse.

Moskus 12 twelve modern oak

På Starfloor Click klikkvinyl har vi to stilrene dekorer på 25% rabatt. Gulvet koster normalt 328, og tilbudsprisen er kr 246 pr. m2. på Modern oak white og Vintage zink rust.

Med Starfloor Click kan du enkelt fornye hjemmet ditt. I denne kolleksjonen fra Tarkett finner du gulvdesigns som er helt i tråd med dagens interiørtrender. Designet og utførelsen av gulvene legger alt til rette slik at du kan skape en trendy og tidsriktig stil. Du kan velge blant alt fra naturtro sten- og tremønstre til moderne retromønstre med inspirasjon fra Marokko. Starfloor Clicks klikksystem gjør det enkelt å legge gulvet selv. Du kan til og med legge det rett på ditt eksisterende gulv så lenge
det har en hard og jevn overflate. Dette er praktiske og lettholdte gulv som er lett å elske i mange år fremover.

Starfloor Click klikkvinyl modern oak white

Trebitt Terrassebeis med 30% rabatt. Koster normalt 498 og tilbudsprisen er 348 for 3 liter.

Trebitt Terrassebeis gir et pent matt utseende. Ny og forbedret med økt effekt mot grønske. Tørker raskt og er tidlig regnsikker. Gir et langvarig pent utseende. Trebitt har et stort fargeutvalg hvor fargene er tilpasset norsk byggeskikk, kulturlandskap og natur. Enkel å påføre og du trenger kun ett strøk.

Trebitt terrassebeis i Fargerike kampanje

Danfloor Soft Touch Vegg-til-vegg-teppe med 30% rabatt! Normalpris er 498 og rabattert pris er 349 pr. m2.

Et herlig mykt teppe som gir deg samme følelsen av luksus som når du kommer inn på et eksklusivt hotellværelse. Et slitesterkt teppe som holder seg vakkert over tid. Velg mellom fem delikate farger.

Danfloor soft touch vegg-til-vegg-teppe

Danfloor soft touch vegg-til-vegg-teppe fargevalg

Se flere gode tilbud i vår tilbudsavis!