Kampanjedager i Fargerike - snart sommer!

.

Gjør huset klart for sommeren! Nå er det kupp på Jotun Optimal, Quick-Step Livyn laminat og mange andre produkter. Se flere produkter og les kampanjeavisen vår her.

Hos Fargerike har vi begynt å glede oss til sommer og nå har vi tilbud på en rekke iktige produkter for å gjøre unna hus-, terrasse- og interiøroppussingen. Husk at regnvær er det beste været å vaske terrasse og fasade i, så benytt anledningen til å gjøre et godt grunnarbeid. Det beste resultatet får du hvis du forbereder underlaget godt. 

Nå får du Jotun Optimal 10 liter til kuppris på 898,- (før kr 1198,-). Optimal er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. Moderne teknologi gjør at farge og glans holder seg like flott i år etter år, samtidig som malingen tar opp minimalt med skitt. Maler du med Optimal er det lenge til neste gang du trenger å male – veldig lenge.

Jotun Optimal kupp hos Fargerike

Det er fint å bruke flere farger på et hus, for eksempel kan tre farger skape en god harmoni. Du kan bruke farge for å fremheve og skjule detaljer. Sorte detaljer vil ramme huset inn, mens hvite detaljer gir en klassisk tilnærming. Det kan være smart å prøve fargen på en plankebit før du setter i gang med malingsjobben. Sett den opp langs husveggen og se hvordan den oppfører seg i ulikt lys. I våre butikker hjelper vi deg med å finne riktig nyanse, og vi har mange gode råd til hvordan du får et vellykket resultat. La deg inspirere av våre mange fargekart og kos deg med malerjobben. Snart kan du nyte det ferdige resultatet!

Drygolin Pluss Oljedekkbeis og Oljemaling i 10 liter får du nå for kun 898,- (før 998,-). Drygolin Pluss Oljedekkbeis er en moderne oljedekkbeis utviklet med ekstra god beskyttelse og holdbarhet. Den har god effekt mot svertesopp og alger og en overflatefinish som fremhever treets struktur.
Drygolin Pluss Oljemaling med forsterkede egenskaper for fargeholdbarhet og svertesopp er også utviklet med ny vannavvisende teknologi.

Drygolin Pluss Oljedekkbeis og Oljemaling

Vi har tilbudspris på 10 liter Drygolin Ultimat til kun kr 1298,- (før 1398,-). Under utviklingen av Drygolin Ultimat har Jotun fått frem det beste fra akrylmaling og det beste fra oljemaling i ett produkt. Resultatet er blitt Jotuns beste hybrid oljemaling som gir deg ultimat beskyttelse og fantastisk utseende. Samtidig tørker den så raskt at du rekker to strøk på en dag. Som god solkrem inneholder også Drygolin Ultimat et beskyttende UV filter.  

Drygolin Ultimat i Fargerike kampanje 4

Baron Solid er vårt aller rimeligste tilbud på høykvalitetsmaling og du får 10 liter til kun 698,- (før 898,-). Baron Solid er en kombinasjon av dekkbeis og maling. Nye alkydbindemiddel gjør malingen lett å smøre ut og etterlater en pen overflate. Her får du mye god maling for pengene!

Baron Solid kupp hos Fargerike

Baron Ultra er en dekkende hybridmaling med svært gode påføringsegenskaper og meget lang holdbarhet. Vegetabilsk olje gir god fukt og vedheft, mens akryl gir en værbestandig, glans- og fargestabil overflate. Baron Ultra er den desidert mest solgte malingen i Fargerike. Prisen er 1598,- pr 10 liter.

Baron Ultra er bestselger i Fargerike

Vi har også gode produkter til forarbeidet på tilbud. Baron Terrasserens 5 liter til kun 198,- (før 248,-) og Fuktmåler til kr 198,- (før 248,-) er sammen med Trykksprøyte og Kost med Treskaft, fornuftige kjøp. Baron Terrassebeis 2,7 liter får du nå til kun kr 348,- (før 498,-). Baron Terrassebeis er en vannbasert terrassebeis som sikrer en vannbestandig beskyttelse og gir en meget pen beiseffekt selv på tidligere behandlede flater.

Baron Terrassebeis i kampanje 4 fargerike

Jordan Terrasseskrubb og Treskaft

I Fargerike er vi opptatt av gulv og vi har et stort utvalg av parkett, laminat, tepper og vinyl. Nå får du flere av disse produktene til sterkt rabatterte priser.

Quick-Step Livyn klikkvinyl med hele 40% rabatt gir deg et kvalitetsgulv med moderne matt finish til knallpris. Før 378,- nå 227,- pr m2. På et rom med 20 m2 gulvflate sparer du mer enn 3000 kroner! Tilbudet gjelder Silk oak grey og Silk oak light - to lekre bestselgere i eikemønster. Gulvet har forseglet topplag som sørger for total beskyttelse.

QuickStep Livyn klikkvinyl silk oak 40% kampanje Fargerike

Moskus 8 laminat er enstavs- og trestavslaminat med naturtro overflater og tidsriktige dekorer. Moskus 8 er en rimelig laminat, og et godt alternativ til rom som er lite i bruk. Moskus 8 er glattere og har mindre struktur enn søstermodellene. Tilbudet gjelder alle dekorer. Du får 30% rabatt på Moskus 8. Førpris kr 178,- nå kun kr 125,- pr m2.

Moskus 8 lysegrå eik

Starfloor Click får du nå med 25% rabatt. Førpris 328,- nå kun 246,- pr. m2. Starfloor Clicks klikksystem gjør det enkelt å legge gulvet selv. Du kan til og med legge det rett på ditt eksisterende gulv så lenge det har en hard og jevn overflate. Dette er praktiske og lettholdte gulv som er lett å elske i mange år fremover. 

Quickstep impressive ultra laminat gulv

Les hele kampanjeavisen her.