Lagertømming hos Fargerike!

.

Det er kampanjedager hos oss i Fargerike og vi tømmer lageret for alle våre utgående gulv. Du får også 30% på over 3000 ulike tapeter, og Drygolin Ultimat oljemaling for bare kr 1198.

Kom innom en av våre butikker for flere gode tilbud – vi gjør hus til hjem!

Nå kan du gjøre et kupp på alle våre utgående gulv
Fargerike
har et stort utvalg av gulv i utallig antall mønstre, strukturer, farger og i forskjellige prisklasser. Nå tømmer vi lageret for alle våre utgående gulv, og det er nå du kan gjøre et kupp. Kom innom en av våre butikker og få hjelp fra våre fageksperter som vet hva som er viktig å tenke på når du skal velge nytt gulv!

30% på over 3000 ulike tapeter
Går du med tanke om å gi veggene dine nytt liv med ny tapet, da må du ta turen innom oss i Fargerike denne uken. Vi gir deg 30% avslag på over 3000 ulike tapeter i forskjellige prisklasser og kvaliteter. Kom innom en av våre butikker og få hjelp fra våre fageksperter som vet hva som er viktig å tenke på når du skal i gang med å tapetsere!

Drygolin Ultimat oljemaling til bare kr 1198!
Fargerike har et stort utvalg av både interiør- og eksteriørmaling. Nå gir vi deg Drygolin Ultimat oljemaling til bare kr 1198. Kom innom en av våre butikker for å få hjelp fra våre fageksperter som vet hva som er viktig å tenke på når du skal velge riktig maling!

Se vår kundeavis for flere gode tilbud – vi gjør hus til hjem!