Junikupp hos Fargerike

.

Nå har vi kampanjedager hos Fargerike med mange ekstra gode tilbud.

Endelig er det sommer, tiden på året hvor vi samles i uterommet og hygger oss. Med våre gode tilbud på forskjellige typer gulv, maling og mye mer, kan du gjøre ferdig dine prosjekter – og nyte det flotte resultatet resten av sommeren!

Jotun Optimal i 10 liter får du nå for kun 898,- (før 1198,-). Dette er en moderne maling med teknologi som gjør at farge og glans holder seg like flott i år etter år, samtidig som malingen tar opp minimalt med skitt. Optimal er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. Tørker raskt, og du rekker to strøk på en dag. Har du nytt treverk, så husk grunning og sjekk at veggene er tørre før du begynner. Fuktmåler får du nå hos Fargerike til 198,- (før 248,-).

Jotun Optimal er tilpasset det norske klimaet

Baron Solid er en kombinasjon av dekkbeis og maling. Nye alkydbindemiddel gjør malingen lett å stryke ut og etterlater en pen overflate. 10 liter Baron Solid, kun 598,- (før 898,-). Til den årlige husvasken av fasaden trenger du Baron Husvask, den fjerner effektivt fett, olje, sot, støv og rester etter sur nedbør. Perfekt for fasade, levegg, gjerder og terrasser. 10 liter 198,- (før 398,-). Husk forlengerskaft, maskeringstape og en god pensel.

Kombinasjon av dekkbeis og maling

Baron Ultra er en dekkende hybridmaling med svært gode påføringsegenskaper og meget lang holdbarhet. Vegetabilsk olje gir god fukt og vedheft, mens akryl gir en værbestandig, glans- og fargestabil overflate. Baron Ultra er den desidert mest solgte malingen i Fargerike. Prisen er 1598,- pr 10 liter.

Baron Ultra er en dekkende maling med lang holdbarhet

I Fargerike har vi stort utvalg av gode gulv, innen parkett, laminat, vinyl og vegg-til-vegg tepper. I denne kampanjen har vi tilbud på Ådnøy Parkett i fargen hvit eik, nå 498,- pr m² (før 598,-). Dette er en vakker plank i en-stav, med struktur som er helt i tråd med dagens interiørbilder, tidløst og elegant.

Ådnøy Parkett i hvit eik

I vårt junikupp, er det flere gulvtilbud å finne. Blant annet hele 40% på Livyn klikkvinyl, (før 378,- pr m²). Med sin ekstra matte finish både ser og føles Livyn-gulv helt naturlige, og takket være den unike Stain Guard-teknologien har ikke flekker og smuss en sjanse. Enkelt å legge uten lim, og ikke minst en fryd å gå på når du er ferdig!

Impressive Ultra er en samling av ekstra tykke og slitesterke laminatgulv, nå på tilbud til 248,- pr m² (før 348,-). Dette gulvet er ikke bare vakkert, men også det mest vannbestandige laminatgulvet som noensinne er produsert.

Vannbestandig laminatgulv

Hemmeligheten for den ordentlige gode gulvfølelsen er gulvunderlaget! I våre butikker hjelper vi deg med å finne riktig gulvunderlag til ditt gulv.

Vinyl er ikke gammeldags! Her kan du velge og vrake i spreke farger og livlige mønstre. Vinyl er enkelt å holde rent og trekker ikke til seg vann, det passer derfor godt i gangen eller på kjøkkenet. I denne kampanjen har vi 20% på all vinyl på rull fra Tarkett og Gerflor. Her er det mange spennende design og farger å velg i.

Vinyl på rull finnes i mange spennende design

Trenger gulvet i garasjen eller på terrassen en liten oppgradering? De populære gulvplatene fra Bergo, er perfekte til gulvet på terrassen, vaskerommet og i garasjen. Gulvet drenerer og ventilerer undergulvet. Fås med tilhørende kant- og hjørnelister. Enkelt å montere og skaper raskt et helt nytt utseende. 198,- pr m² (før248,-).

Supert gulv til både terrasse og garasje

Skal du male innendørs har vi nå gode tilbud! 30% på 2,7 liter Wonderwall (før 398,-) en robust maling til slette vegger, som er lett å holde ren. Og 30% på 2,7 liter Lady Supreme Finish (før 598,-) som er perfekt til panel, lister, dører og karmer. Husk å ta en titt på vår lille smarte nyhet; penselbeskytteren, til 98,- kr. Den oppbevarer malerpenselen i opptil en uke, uten at den blir tørr!

Se vår kundeavis for flere gode tilbud.