Gjør huset klart for sommeren!

.

Våren er her og tiden er inne for å vaske bort vinterens støv og skitt, og gjøre huset klart for sommeren. Husfasaden bør få sin årlige vask og kanskje friskes opp med et strøk maling, og terrassen skal gjøres klar for sesongens uteliv. Vi gir deg gode tilbud på det du trenger, slik at ditt hus blir klart for sommeren — både ute og inne.

Nå kommer tiden på året hvor vi samles i uterommet og hygger oss. Med våre gode tilbud på forskjellige typer gulv, maling, terrassebeis og mye mer, kan du gjøre ferdig dine prosjekter – og nyte det flotte resultatet resten av våren og sommeren! Nå får du Jotun Optimal 10 liter til kun 998,- (før 1348,-). Optimal er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. Moderne teknologi gjør at farge og glans holder seg like flott i år etter år, samtidig som malingen tar opp minimalt med skitt. Maler du med Optimal er det lenge til neste gang du trenger å male – veldig lenge.

Jotun Optimal nå kun 998,-

Nå har vi mange gode tilbud på eksteriørmaling!
Baron Solid er en kombinasjon av dekkbeis og maling, og alkydbindemiddelet gjør malingen lett å smøre ut og etterlater en pen overflate. Nå kun 698,- pr. 10 liter (før 978,-). Nå kan du også gjøre et kupp på Drygolin Pluss Oljemaling og Drygolin Pluss Oljdekkbeis som er moderne produkter utviklet med ekstra god beskyttelse og holdbarhet, og ekstra effekt mot svertesopp og alger. Nå 898,- pr. 10 liter (før fra 1048,-). Baron Ultra er den desidert mest solgte malingen i Fargerike. Prisen er 1598,- pr. 10 liter. Baron Ultra er en dekkende hybridmaling med svært gode påføringsegenskaper og meget lang holdbarhet. 

Skal du male inne, får du 30% rabatt på LADY Supreme Finish 2,7 liter (før 648,-). En vanntynnet oljemaling for innendørs treverk, som har suveren utflyt og etterlater seg en vakker overflate på panel, dører, listverk, møbler og vinduskarmer.

30% rabatt på Trebitt Terrassebeis 2,7 liter.
Gjør uteplassen klar! Nå får du 30% rabatt på Trebitt Terrassebeis 2,7 liter (før 498,-). Trebitt terrassebeis gir et pent matt utseende, tørker raskt og er tidlig regnsikker, og den gir et langvarig pent utseende. Trebitt terrassebeis har et stort fargeutvalg hvor du garantert finner en farge som passer ditt hus. Enkel påføring, og kun ett strøk.

30% rabatt på Trebitt Terrassebeis 2,7 liter

Ådnøy parkettgulv, nå kun 498,- pr. m².
I Fargerike har vi stort utvalg av gode gulv, innen parkett, laminat, vinyl og vegg-til-vegg tepper. I denne kampanjen har vi tilbud på Ådnøy Parkett i fargen hvit eik, nå 498,- pr. m² (før kr. 598,-). Dette er en vakker plank i en-stav, med struktur som er helt i tråd med dagens interiørbilder, tidløst og elegant. Se mer av vårt utvalg av gulv her.

Nå får du Ådnøy Parkett til kun 498,- pr m²

Er du ekstra tidlig ute får du ekstra gode tilbud!
Morgenkupp er Fargerikes belønning til deg som står tidlig opp. Du får du hele 50% rabatt på Baron Terrasseolje 2,7 liter (før 198,-).

Tilbudet gjelder KUN 30.april frem til kl 10.00!

Tilbudet gjelder kun 30.april frem til kl.10.00!

Se vår kundeavis for flere gode tilbud!

Vil du ha besøk av en interiørspesialist?
Vi kommer gjerne på hjemmebesøk og diskuterer farger, tapet, gulv og interiør. Vi hjelper deg også med solskjerming og hvilken funksjon gardinene skal ha i ditt hjem. Vi tar mål og foreslår stilvalg basert på dine ønsker. Les mer om hjemmebesøk her.