Vi ønsker solen velkommen tilbake!

.

Endelig får vi kjenne solen varme etter en lang vinter. Møt våren med fargerik solskjerming i dine vinduer.

Med den skarpe vårsolen kommer også ønsket om å bytte ut gardiner og solskjerming. Ønsker du å skjerme for innsyn, eller slippe inn morgensolen litt gradvis? Våre lokale farge- og interiøreksperter kan hjelpe deg med å finne den rette solskjermingen til ditt hjem. 

Nå ønsker vi solen velkommen med hele 25% rabatt på alle rullegardiner fra Luxaflex! Rullegardiner fås i mange ulike mønster og farger. Her får du fantastiske muligheter med transparente, halvtransparente og mørkleggende vev, avhengig av hvilken funksjon gardinen skal oppfylle. Ønsker du et lystett rom leverer vi også rullegardin med kassett som blokkerer alt lys.

25% rabatt på alle rullegardiner fra Luxaflex

Få full kontroll over lyset, 20% rabatt på måltilpasset persienner! Persiennene fra Luxaflex har en fleksibel og effektiv måte å skjerme for sollys på, og passer godt i alle slags rom. Velg mellom alle regnbuens farger, samt ulike modeller og lamellbredder.  Ønsk solen velkommen med ny og vakker solskjerming til dine vinduer. 

20% rabatt på persienner fra Luxaflex

20% rabatt på all måltilpasset solskjerming fra Luxaflex! Skjerm møblene for solens sterke stråler, eller skjerm for innsyn. Våre butikker har et stort utvalg av gode løsninger til dine vinduer. Vakker solskjerming kan både være et blikkfang, og en diskré nødvendighet til et spesielt interiør. Gardinene skal også understreke din stil og du skal kunne glede deg over dem i mange år. Nå får du 20% rabatt på all måltilpasset solskjerming fra Luxaflex. Vi har løsninger til alle typer vinduer! 

20% rabatt på all måltilpasset solskjerming fra Luxaflex

Motorisert solskjerming. Hva med å våkne til dagslys når lamellene vrir seg og langsomt slipper inn mer lys? Eller at huset er deilig svalt for ettermiddagssolen når du kommer hjem fra jobb? En lyssensor ordner slik at møblene bevares for falming når du ikke er hjemme, og et hus med bevegelse i gardinene ser bebodd ut selv på den lengste ferie. Nesten alle våre gardiner kan fås med motorisert betjening. Se vår Luxaflex-brosjyre her

Vil du ha en interiørspesialist på besøk?

Kunne du tenke deg et besøk av en interiørspesialist? Vi kommer gjerne på hjemmebesøk og diskuterer farger, tapet, gulv og interiør. Vi hjelper deg også med solskjerming og hvilken funksjon gardinene skal ha i ditt hjem. Vi tar mål og foreslår stilvalg basert på dine ønsker. Les mer om hjemmebesøk her.

Les mer i vår kampanjeavis.