I år skal det males!

.

Nå har vi kampanjedager med mange ekstra gode tilbud. Stikk innom Fargerike for å få gode råd om behandling av din mest verdifulle investering - ditt eget hjem!

Vi gleder oss over at sommeren er her, tiden på året hvor vi samles i uterommet og hygger oss. Med våre gode tilbud på forskjellige typer maling, gulv, tapet, terrassebehandling og mye mer, kan du gjøre ferdig dine prosjekter – og nyte det flotte resultatet resten av sommeren! 

Enten du skal male ute eller inne  vi har det!

Gjør huset klart i sommer
Nå får du Jotun Optimal 10 liter til kuppris på 898,- (før 1298,-). Optimal er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. Moderne teknologi gjør at farge og glans holder seg like flott i år etter år, samtidig som malingen tar opp minimalt med skitt. Maler du med Optimal er det lenge til neste gang du trenger å male, veldig lenge.

10 liter Optimal kun 898,-

Baron Solid er en kombinasjon av dekkbeis og maling. God dekkevne, lett å smøre ut,  og etterlater en pen og smussavvisende overflate som beskytter treverket mot fukt. Kampanjepris kun 698,- pr. 10 liter (før 978,-). Vår aller beste eksteriørmaling er Baron Ultra, som er en dekkende hybridmaling med svært gode påføringsegenskaper, meget lang holdbarhet og gir en værbestandig, glans- og fargestabil overflate. Baron Ultra er den desidert mest solgte malingen i Fargerike! 10 liter 1598,-

Baron Ultra, vår beste utendørsmaling!

Gjør deg ferdig med dine interiørprosjekter!
Nå får du hele 35% rabatt på Lady Pure Color 2,7 liter (nå 421,- før 648,-) Den vakre helmatte interiørmalingen som gir en unik og vakker fargeopplevelse. Den helt matte overflaten gjør at fargene fremstår som roligere og jevnere, og fargene oppleves mykere. Malingen er av høyeste kvalitet og sikrer at det flotte utseende blir ivaretatt over tid. 

Med Tyrilin Interiørbeis - til ubehandlet panel, bevarer du treverkets utseende og gir panelet ett nytt uttrykk. Motvirker gulning, og tørker raskt! Nå får du 2,7 liter til 498,- (før 738,-). Husk at de fleste gulv kan males! Har du et gulv på hytta eller hjemme som ikke lenger er så fint, kan det overmales med Trestjerner Gulvmaling. Den har en svært høy slitestyrke, er hurtigtørkende, luktsvak og kan blandes i akkurat den fargen du ønsker. Nå får du 25% rabatt pr. 2,7 liter! (nå 524,- før 698,-).

35% rabatt på Lady Pure Color 2,7 liter

Drømmer du om det perfekte gulvet?

Moskus 12 er gulvet for deg som har høye krav til design, kvalitet og slitestyrke. Nydelige enstavsoverflater som tåler de hardeste påkjenninger. Med v-fas på alle sider får Moskus 12 laminatgulv karakter og et utseende som gir følelsen av naturlig tregulv. Nå får du 30% rabatt på Moskus 12, (nå 229,- før 328,- pr. m²). Med riktig gulvunderlag får du et varmere og mer komfortabelt gulv, vi hjelper deg med å velge det underlaget som er riktig for ditt gulv.

30% rabatt på Moskus 12 laminatgulv

Få gode gulv til alle rom!
Fargerike har et bredt utvalg av gulv! Hos oss finner du parkett, laminat, vegg-til-vegg tepper, vinylgulv, Bergo-gulv til garasje og balkong, og utegress! Se alle våre gulv i vår nye gulvbok!

Et mykt og deilig teppe som Soft Touch fra Danflor, gir rommet ett luksuriøst løft. Et slitesterkt teppe som holder seg vakkert over tid. Skap hotellfølelsen hjemme! Nå 398,- pr. m² (før 498,-). Er det parkett du ønsker, har vi varkre 1-stavs parketten Lauvås, med sin stilrene overflate, gir lauvås et harmonisk og moderne uttrykk til rommet. Nå 498,- pr. m² (før 598,-).

 Soft Touch vegg-til-vegg teppe, nå 398,- pr. m²

Se vår kampanjeavis for flere gode tilbud:

Vil du ha besøk av en interiørspesialist?
Vi kommer gjerne på hjemmebesøk og diskuterer farger, tapet, gulv og interiør. Vi hjelper deg også med solskjerming og hvilken funksjon gardinene skal ha i ditt hjem. Vi tar mål og foreslår stilvalg basert på dine ønsker. Les mer om hjemmebesøk her.