Knallgode påsketilbud til hjemmet!

.

Benytt deg av påskens fridager til å pusse opp huset eller hytta. Vi har alt du trenger, og mange gode tilbud på gulv, maling og tapet!

Vi i Fargerike gleder oss over at det er vår i luften og at det går mot lysere tider. Vi feirer med gode tilbud! Planlegger du å pusse opp i påsken kan du nå gjøre gode kupp på gulv, maling til både vegg og gulv, interiørbeis, og tapeter i en mengde lekre stilretninger. 

30% rabatt på Quick-Step Livyn klikkvinylgulv!
Et supert gulv til både stue, kjøkken og soverom. Siden klikkvinyl tåler fuktighet er det også perfekt i gangen, hvor støvler og dryppende jakker parkeres. Med sin ekstra matte finish både ser og føles Livyn helt naturlig, og det forseglede topplaget sørger for total beskyttelse. Et mykt og komfortabelt gulv å gå på, gir god romfølelse, og er enkelt å legge uten lim. Nå gir vi deg 30% rabatt på Livyn Klikkvinyl (før kr. 398,- pr. m²).

30% rabatt på Livyn Klikkvinyl

Fargerike har mange gode gulv til gode priser. Vinylgulv er ikke gammeldags! Vinyl er enkelt å holde rent, trekker ikke til seg vann, og passer godt i gangen og på kjøkkenet. Med vinyl kan du velge og vrake i spreke farger og livlige mønstre. Vi har nå 30% rabatt på all vinyl på rull fra Tarkett og Gerflor (før fra kr. 298,-). Ønsker du et vegg-til-vegg-teppe med antismuss og flekkteknologi og høy slitasjeevne, er Marquesa Tweed teppet for deg. Nå 248,- pr. m² (før kr. 248,-). Teppet er UV-bestandig og allergivennlig siden det holder på støvet.

Både vinylgulv og tepper er enkelt å legge selv og kan gjøres i løpet av en helg eller noen dager i påsken. Spør oss om gode tips!

LADY Supreme Finish 2,7 ltr, nå 30% rabatt!
Vanntynnet oljemaling for innendørs treverk. Nå gir vi deg 30% rabatt på 2,7 ltr LADY Supreme Finish (før kr. 628,-). Suveren utflyt og etterlater seg en vakker overflate på panel, dører, listverk, møbler og vinduskarmer, og finnes i fire forskjellige glansgrader. Ikke glem gulvet, for tre, betong og laminatgulv kan også enkelt fornyes med maling. Nå får du 25% rabatt på Trestjerner Gulvmaling 2,7 ltr (før kr. 698,-). Tørker svært fort og har mindre lukt enn oljemalinger.

30% rabatt på LADY Supreme Finish 2,7 ltr

30% rabatt på all tapet i vår brosjyre til stue!
Tapet er en rask og enkel fornyelse av et rom. Alle liker vakre vegger, og tapeter skaper lett en stemning i rommet. Vi har samlet en mengde lekre stilretninger for deg i en brosjyre tilpasset stue. Nå får du 30% rabatt på alle disse flotte tapetene, og våre lokale farge- og interiøreksperter kan hjelpe deg med å finne det rette tapetet til ditt hjem. Ønsker du mer inspirasjon, ta en titt på våre tapetsider.

30% rabatt på all tapet i vår brosjyre til stue

Vil du ha besøk av en interiørspesialist? Vi kommer gjerne på hjemmebesøk og diskuterer farger, tapet, gulv og interiør. Vi hjelper deg også med solskjerming og hvilken funksjon gardinene skal ha i ditt hjem. Vi tar mål og foreslår stilvalg basert på dine ønsker. Les mer om hjemmebesøk her.

Se flere gode tilbud i vår kundeavis!