Gjør et gulvkupp - kampanje i Fargerike

.

Nå er det kampanjedager hos oss i Fargerike og nå kan du gjøre et kupp på gulv i utallige mønstre, strukturer og farger. Vi gir deg også gode tilbud på interiørmaling og tapet!

Kom innom en av våre butikker for flere gode tilbud – vi gjør hus til hjem!

Nå kan du gjøre et gulvkupp!
Nå får du hele 40 % rabatt på Moskus XL laminatgulv (før kr. 348,- pr m²), dette er gulvet med ekstra brede bord og med en fantastisk overflate som utstråler lunhet og komfort. Vi gir deg også 40 % rabatt på Texstyle vinylgulv fra Tarkett (før kr. 298,- pr m²), et vinylgulv av høyeste kvalitet med tekstilbakside for økt komfort. Et gulv med to gode sider; ekstra behagelig å gå på takket være den lyddempende baksiden, samt meget slitesterkt og lett å rengjøre. Kom til oss og få hjelp av våre fageksperter som vet hva som er viktig å tenke på når du skal velge nytt gulv!

40 % rabatt på Moskus XL laminatgulv

LADY Wonderwall til bare 298,-!
Nå gir vi deg 2,7 liter LADY Wonderwall til bare kr 298,- (før kr. 418,-). LADY Wonderwall er en vakker silkematt maling med helt unike egenskaper. Dette er en robust maling for ekte hjem som holder seg vakker lenge. Fargerike har et stort utvalg av interiørmaling, og ønsker du tips og råd om bruk av farger, står våre fargeeksperter klare i butikken for å hjelpe deg med å sette sammen en fargepalett som kler hjemmet ditt og passer din personlige smak og stil.

Ønsker du å teste fargen før du kjøper et stort spann, får du nå Baronesse Silke miniboks 125 ml til kun kr. 10,- (før kr. 38,-)

LADY Wonderwall 2,7 liter, nå kun 298,-

Sevilla tapet 30 %
Tapet er en enkel og rask måte å fornye et rom på. Nå får du 30 % rabatt pr rull (før kr. 628,-) på Sevilla tapetkolleksjon. Dette er tapeter med fargepaletter som minner om spanske sommerdager. Utrolig vakre fargekombinasjoner i limegrønn med lys blå eller aqua med safran skaper en fortryllende følelse. Nå er det mange spennende tapetnyheter å finne i butikkene. Kom innom en av våre butikker og få hjelp fra våre fageksperter som vet hva som er viktig å tenke på når du skal i gang med å tapetsere!

30 % på Sevilla tapetkolleksjon

Konkurranse!
Vi lanserer Årets Farge 2018 den 7. november. Hva tror du blir årets farge? Lever ditt fargeforslag i butikken innen tirsdag 7. november og vær med i trekningen av 5 gavekort til en verdi av kr 3000!

Se vår kundeavis for flere gode tilbud – vi gjør hus til hjem!