Høstens trendnyheter hos Fargerike!

.

Høstens trendnyheter er kommet i butikkene. Nå er det kampanjedager hos oss i Fargerike og vi gir deg gode tilbud på høstens gulv og tepper. I tillegg får du nå LADY Wonderwall til kun kr 298,- og gode tilbud på solavskjerming. La deg inspirere til spennende fargevalg med Lady Pure Color og Jotuns nye fargekart, Rhythm of life.

Kom innom en av våre butikker for flere gode tilbud – vi gjør hus til hjem!

Nå kan du gjøre et gulvkupp
Fargerike 
har et stort utvalg av gulv i utallige mønstre, strukturer og farger. Nå får du 25 % rabatt på Top Silence Klikkvinyl (før kr. 398,- pr m²), med dette gulvet står komfort og stillhet i høysete. Ønsker du parkett, har vi Lyefjell Parkett til bare kr. 578,- (før kr 698,-), det riktige valget for den stilsikre. Dette er ekte håndverk av høy kvalitet. Kom til oss og få hjelp av våre fageksperter som vet hva som er viktig å tenke på når du skal velge nytt gulv!

LADY Wonderwall til bare 298,-!
Fargerike har et stort utvalg av interiørmaling. Nå gir vi deg 2,7 liter LADY Wonderwalltil bare kr 298,- (før kr. 398,-). LADY Wonderwall er ekstremt slitesterk og flekkavvisende - som skapt for aktive familier. Ønsker du tips og råd om bruk av farger, står våre fargeeksperter klare i butikken for å hjelpe deg med å sette sammen en fargepalett som kler hjemmet ditt og passer din personlige smak og stil.

20 % på Luxaflex Duette og Plisségardiner
Luxaflex er gardiner til både nytte og pynt. De gir deg vakre vinduer og et godt inneklima, isolerer både sommer og vinter, og valgmulighetene er mange om du vil skjerme for solen eller innsyn. Nå får du 20 % rabatt på Duette og Plisségardiner. Vi hjelper deg å måle opp! Stikk innom oss og få vår nye solskjermings-brosjyre.  

Høstens tapetnyheter!
Spennende tapetnyheter er nå å finne i butikkene. Det spenner seg fra ensfargede deilige strukturer i myke tidsriktige farger, til sarte og delikate blomsternyheter. Kom innom en av våre butikker og få hjelp fra våre fageksperter som vet hva som er viktig å tenke på når du skal i gang med å tapetsere!

Konkurranse! Lever ditt lodd, som du finner på baksiden av kampanjeavisen, i din nærmeste Fargerikebutikk, og vær med i trekningen av 5 trillebårer i ulike spreke farger!

Se vår kundeavis for flere gode tilbud – vi gjør hus til hjem!