Få det fint til sommeren!

.

Hos Fargerike har vi begynt å glede oss til sommer og nå har vi tilbud på en rekke produkter for å gjøre unna hus-, terrasse- og interiøroppussingen.

Planlegger du å pusse opp så du er klar til sommeren kan du nå gjøre gode kupp på blant annet eksteriørmaling, interiørmaling og mange flotte gulv. Om terrassen fortsatt ikke er helt klar for sesongen, har vi gode tilbud på dette også. Gjør raske endringer med nålefilt, gulvplater eller terrassebeis til utegulvet, og få det fint til sommeren! Se alle våre tilbud i vår kampanjeavis.

Knalltilbud på Jotuns beste utendørsmaling!
Nå får du Drygolin Ultimat til kun kr 1298,- (før 1498,-). Under utviklingen av Drygolin Ultimat har Jotun fått frem det beste fra akrylmaling og det beste fra oljemaling i ett produkt. Resultatet er blitt Jotuns beste hybrid oljemaling som gir deg ultimat beskyttelse og fantastisk utseende. Samtidig tørker den så raskt at du rekker to strøk på en dag. Som god solkrem inneholder også Drygolin Ultimat et beskyttende UV filter. Drygolin Pluss Oljemaling og Drygolin Pluss Oljdekkbeis som er utviklet med ekstra god beskyttelse og holdbarhet, og ekstra effekt mot svertesopp og alger er nå til kampanjepris til 898,- pr. 10 liter (før fra 1048,-).

10 liter Drygolin Ultimat, nå kun 1298,-

Baron Solid - Mye god maling for pengene!
Baron Solid er en høykvalitetsmaling og nå får du 10 liter til kun 698,- (før 978,-). Baron Solid er en kombinasjon av dekkbeis og maling. Nye alkydbindemiddel gjør malingen lett å smøre ut og etterlater en pen overflate, her får du mye god maling for pengene! Den desidert mest solgte malingen i Fargerike er Baron Ultra, som er en dekkende hybridmaling med svært gode påføringsegenskaper og meget lang holdbarhet. Prisen er 1598,- pr. 10 liter.

Baron Solid, nå kun 698,- pr. 10 liter

30% rabatt på Quick-Step Livyn klikkvinyl!
I Fargerike har vi stort utvalg av gode gulv, innen parkett, laminat, vinyl og vegg-til-vegg tepper. I denne kampanjen har vi 30% rabatt på Quick-Step Livyn klikkvinyl (før 398,- pr. m²). Med sin ekstra matte finish både ser og føles Livyn-gulv helt naturlig. Dette er vinylgulv med en struktur du hittil bare har opplevd med naturlig trevirke. De er myke og komfortable, og en fryd å gå på selv barbent!

Vi har mange gode gulv til gode priser. Blant annet Heritage Parkett i fargen Limestone, som er et av våre mest rustikke gulv, laget på ekslusivt trevirke som er spesielt utvalgt på grunn av den livlige variasjonen med karakteristiske kvistmerker. Nå 548,- pr. m² (før 598,-). Vår flotte Lyefjell Parkett som er både elegant både å gå og se på, et godt valg for den stilsikre. Nå på tilbud til 578,- pr. m² (før 698,-).

30% rabatt på Livyn Klikkvinyl

Gjør uteplassen klar for sommeren!
Ingenting er som et flott utegulv, det skaper en god atmosfære. Nå kan du gjøre endringer som rask skaper et nytt uttrykk, med Bergo gulvplater til kun 98,- pr. m² (før 128,-). Bruk flisene til å friske opp balkongen eller som nytt gulv i garasjen. Ønsker du å beise gulvet, gir vi deg 30% rabatt på Trebitt Terrassebeis 2,7 liter (før 498,-).

30% rabatt på Trebitt Terrassebeis 2,7 liter

Se vår kampanjeavis for flere gode tilbud!

Vil du ha besøk av en interiørspesialist?
Vi kommer gjerne på hjemmebesøk og diskuterer farger, tapet, gulv og interiør. Vi hjelper deg også med solskjerming og hvilken funksjon gardinene skal ha i ditt hjem. Vi tar mål og foreslår stilvalg basert på dine ønsker. Les mer om hjemmebesøk her.