Baron Ultra! Total beskyttelse av ditt hus!

.

Når kun det beste er godt nok, da er det Baron Ultra som gjelder! En høyteknologisk hybridmaling som forener det beste fra to verdener, for perfekt resultat og total beskyttelse av ditt hus.

Beskytt huset ditt med en maling som er ekstremt værbestandig, har meget god holdbarhet på farge og glans - og ser nymalt ut år etter år. Baron Ultra har god farge og glansstabilitet, beskytter huset ditt - og du trenger ikke tenke på å male huset på lenge!

Med Baron Ultra trenger du ikke tenke på å male huset på lenge - veldig lenge!

Baron Ultra er malingen for deg som ikke vil male så ofte. Rask tørk gjør at du rekker to strøk på en dag, og malerverktøyet rengjøres enkelt i vann. Maler du med Baron Ultra er det veldig lenge til neste gang du må male, og du kan se frem til mange år med et vakkert hus som beskytter godt. Baron Ultra er malingen som gir huset ditt et flott og varig utseende, med nymalt glans år etter år! Med Baron Ultra får du svært lange vedlikeholdsintervaller som gjør at du kan bruke sommeren på andre ting enn å male.

Rødt hus med hvite karmer og hvite detaljer. Ett spann Baron Ultra utemaling i forkant

Den beste beskyttelsen, i en vakker innpakning!

Uansett vær, Baron Ultra tar vare på huset ditt. Med den beste beskyttelsen mot svertesopp og mot solens UV-stråler, vil fargen holde seg like vakker i mange år. Baron Ultra er en høyteknologisk hybridmaling som forener det beste fra to verdener. Oljen som trekker inn i treverket skaper vedheft og hindrer oppsprekking, mens akrylen gir en diffusjonsåpen og værbestandig overflate med farge og glans som holder seg vakker i lang tid. Kombinasjonen gjør at den er fantastisk å påføre og lett å stryke ut.

Baron Ultra har meget god dekkevne og gir en halvblank overflate som tar opp minimalt med skitt og er lett å vaskeBaron Ultra er meget effektiv mot svertesopp og alger, da den inneholder fungicider som hindrer soppvekst. Uansett hvilken farge du velger på huset, vil det holde seg vakkert ekstremt lenge.

Inngangsparti til hus malt med Baron Ultra, som beskytter uansett vær

Før du går i gang med å male, er det viktig å gjøre et godt forarbeid. Har du ubehandlet panel må dette først grunnes med Baron Tregrunn, dette er en hvitpigmentert oljegrunning som sikrer god vedheft, minimerer fuktopptak, minimerer faren for skjolder og forlenger malingsfilmens totale levealder. Husk, at med godt maleverktøy og en porsjon med godt humør, går malejobben som en lek - og du får et vakkert hus i mange år!

Syns du det er vanskelig å velge farge? Våre fargeeksperter hjelper deg gjerne med fargevalg, produkter, og gir deg mange gode råd til hvordan du får et vellykket resultat.

Finn din Fargerike-butikk.

Få total beskyttelse du også! 10 liter Baron Ultra kun 1598,-