Beise panel

Interiørbeis

For de fleste er det selve gleden over å se mønsteret og strukturen i treet som gjelder. Det tradisjonelle materialet gir en god struktur og overflaten minner oss om naturen ute.

Beisfarger

Treverkets glød og struktur vises ekstra godt hvis du velger beis. Men ønsker du bare å fjerne gulfargen på gammelt panel, kan du bruke Jotun Panellakk Klar.

Jotun Panellakk Klar
Jotun Panellakk Klar
Beisfarger til panel

Lyse beisfarger

Her har vi ønsket å beholde mye av det naturlige treverket synlig og valgt en lys beisfarge skumring. Her har vi brukt Tyrilin Interiørbeis.

Interiørbeis soverom

Stue

Ønsker du å sette farge på interiøret, men beholde den naturlig fargen og strukturen på veggen? Vi anbefaler panelbeis med fargen Skumringstiden i kombinasjoner med farger fra naturen som grønne og blå nyanser. Vi har stylet stuen med puter fra Light & Living og pledd fra InHouse.

Beise panel stue

Kjøkken

På dette kjøkkenet har vi brukt en lekker beisfarge Stølsbrun som skaper en lun stemning i rommet. Kombiner gjerne med en lys farge på kjøkkenfrontene som fremhever panelet. Vi har brukt Lady Pure Nature Interiørbeis.

Beis Lasur og Voks
Beise kjøkken

Soverom

Litt beis på veggene, varme tekstiler, en gammel kommode så er man langt på vei.De røde tekstilene fremhever varmen og skaper et lunt soverom. (Pledd, puter og lykt Green Apple, polstret sengeteppe og duk Pagunette, sengetøy Turiform).

Beise panel hytte

Interiørbeis hvit

Drømmer du om en naturlig vakker hvit overflate på panelet hjemmet ? Vi har løsningen, Lady Pure Nature White fremhever treverket og minsker gulfargen.

Interiørbeis hvit