Årets Farge 2020

Årets Farge 2020 Elvesand

Vi elsker Årets Farge 2020 Elvesand. Den myke og duse fargen henter inspirasjon fra naturen. Se hvilke farger du kan kombinere med Elvesand i dagens kalenderluke!

Elvesand

Den er myk men deler opp hard granitt, som blir til sand. Sand danner igjen vakre farger, og en ny sannhet. Sanddyner har gitt en viktig inspirasjon her. Det forblåste landskapet, bølgende skaper er vakker kombinasjon. Fargen er myk og har en inspirasjon fra en av våre vakreste naturelementer sand. Årets farge er derfor Elvesand.

Årets Farge 2020
Elvesand
Elvesand FR1940
Heksetimen
Heksetimen FR1134
Årets Farge 2020 Elvesand

Lun farge

Fargen er en lys beige tone med et gyllent slør, den passer perfekt til stue. Her har vi brukt interiørartikler i samme fargefamilie, men i mørkere toner. Dette gir en trygg kombinasjon og balanse mellom fargene.

Elvesand
Elvesand FR1940
Ørkenrose
Ørkenrose FR1950
Årets Farge 2020 Elvesand

Soverom

Fargen Elvesand er enkel å kombinere med andre farger, i dette rommet har vi brukt en lekker seng fra Møbelringen i en dyp blåfarge. Blåfargen er også tatt igjen i bilde og et lekkert varmt teppe som er godt for føttene om morgenen. Nyansene fra Elvesand blir balansert med tekstilene i dynetrekket og putene som er i lyse beige toner.

Årets Farge 2020
Elvesand
Elvesand FR1940
Elvesand soverom

Tekstiler

På dette lekre soverommet har vi brukt tekstiler som balanseres med fargen Elvesand. Tekstilene og putene er fra Nordic Form.

Tekstiler i beige farger

Gulv

Den nye trenden er et lekkert mørkt parkettgulv som gir en lun stemning i rommet. Denne moderne 1- stavs parketten har et eksklusivt uttrykk og viser fortsatt trestrukturen i gulvbordene. Dette er også selveste Skal vi danse parketten!

Årets Farge 2020
Elvesand
Elvesand FR1940
Årets Farge Elvesand