Fargetips jul

1. desember

Vi ønsker å dele ulike fargetips i hele desember. Her kan du åpne en luke hver dag og finne fargekombinasjoner, trendfarger, kombinasjoner med gulv eller lære hvordan du finner din farge til ditt hjem.

Nå har endelig adventstiden kommet og vi kan begynne å pynte til jul. Det å skape et lunt, innbydene og stemningsfult hjem kan være vanskelig. Hvilken pynt skal du ta frem i år, hvilke farger forbinder du med julen? Eller må du kanskje rydde bort litt av interiøret som du har fra før? I første luke vil vi vise deg kombinasjoner med en av våre lekreste rødfarger Jaspis. 

 

Jaspis

Som en sjelden sten er den røde fargen suveren. Vågal på store vegger og perfekt til små detaljer for å få de til å skinne.

Jaspis
Jaspis FR1463
Jaspis julefarge

Interiør

Den lekre fargen Jaspis balanseres perfekt med den rustikke trebenken og drar naturen inn i rommet. Bruk en gammel nostalgisk benk du har hjemme eller kanskje funnet på loppemarked og lag en hyggelig velkomst for dine gjester.

Fargerike rødfarger

Pynt

Alle elsker den tradisjonelle julekransen som henger på inngangsdøren eller i stua. Å kombinere en dyp lekker rødfarge som Jaspis med den grønne granbaren er svaret på jul for mange. Her har vi brukt en enkel krans sammen med selvplukket granbar fra skogen som du kan sette i en potte, krukke eller vase inne.

Jaspis
Jaspis FR1463
Julekrans