Velkommen til drømmehagen!

.

Vi husker det godt. De små tekoppene, den frie fantasien og de store forventningene. På få kvadratmeter kan drømmen bli virkelighet.

Barn elsker å utfolde seg, leke og fabulere. Et eget lekehus er imidlertid ikke lenger forbeholdt små prinsesser – nå kan alle bli med på leken. Lekehuset fra Choppi.no kommer som byggesett og monteres på 1-2-3. Vi har supplert de morsomme vinklene med frekke farger. Akkurat lekent nok til at det blir helt perfekt – for både store og små. Velkommen inn, her er det lov å leke!

Prikken over i'en

Bordet fra Ikea ble kuttet både i i bredden og høyden for å passe inn under vinduet. Bord og stoler er malt i fargen Bomull og har fått runde polkadotter i syrlig grønn, Smak.

Gulvet har fått samme farge som inngangsdøren

Barnlig glede. Puten er sydd av stoffet Dotty, og har fått rosa hund fra stoffet Scotty applikert i det ene hjørnet.

Puten er sydd av stoffet Dotty

 

Se opp for fargene

Her er det ingen begrensninger! Gulvet har fått samme farge som inngangsdøren, den friske Jubileum fra Fargerikes Favoritter. Veggene er malt med Drøm, og karmene har fått fargen 3020-R50B. Både veggen og taket er malt i den samme herlige rosafargen.

En lekestue full av farger

 

Hundehus i lekehuset

Her har vi brukt stoffet Scotty fra Borge og lagd en uro. Vi klippet ut figurene og la dem med retten mot retten, og sydde nesten hele veien rundt. Så vrengte vi figurene, og fylte dem med vatt og sydde igjen med små sting. Båndet er også festen med at par sting. Hundehuset er laget på samme måte, av stoffet Dotty fra borge.

Hjemmelaget uro med stoffet Scotty og Dotty fra Borge