Tapet med blader

Tapet med blader

Grønne planter er årets store slager, det skal bugne av palmer og trær. Her finner du alt fra lyse, mørke og fargeglade trendy design til alle rom.

Ta det helt ut og tapetser trenden på veggen. Ta palmene med inn i rommet, skap trivsel og varme på en annerledes måte, med evig sommer. Du trenger ikke vanne, gjødsle eller luke. Bare nyte og være aldeles moteriktig! Den tropiske trenden gir oss feriefølelsen, hver eneste dag.

Retro blad tapet

Lekre grønnfarger i systematiske rader, gir den helt riktige retrostilen akkurat nå. Du får et personlig preg med tropiske palmer som gir liv og dybde til rommet. Oxygen fra Borge.

Metallisk tapet

Metalliske tapeter er på full fart inn, og tilfører veggen en ytterligere dimensjon – også med palmer. Tapet fra kolleksjonen Oxygen fra Borge, og Borneo fra Storeys - her snakker vi varme farger og palmesus.

Orange palmer

Tapet fra kolleksjonen Oxygen fra Borge, og Borneo fra Storeys - Ved hjelp av dagslysets bevegelse, blir palmene levende døgnet rundt, og metalliske grener gjør hjemmet enda vakrere.

Rød blad tapet

Tapet fra kolleksjonen Oxygen fra Borge, og Borneo fra Storeys - De vakre røde palme bladene i sort bakgrunn skaper både varme og er eksotiske. La deg inspirere, og la det bugne av planter, palmer og trær.

Organisk mønster tapet

Organiske former gjør selv store mønster harmoniske. Det gir en atmosfære som gir deg ro og varme, til ditt rom - med gylne farger på veggene. Livium fra Borge

Lys og luftig blad tapet

Delikat, lys og luftig og som skapt for det skandinaviske hjemmet. Lekre blader i tidsriktige former. Vi føler en fullkommen tilstedeværelse. Palmetapetet fra New Aurora – Storeys.

Tropiske blad mønster

Nå kan du tapetsere deg frem til den følelsen, og ha den hele året. Ved å tapetsere en vegg, vekker du den gode og avslappende stemningen. Dette soverommet har fått tapet på alle veggene, fra kolleksjonen Factory fra Borge

Blå blad tapet

Med lette gardiner og palmetapet, kommer du raskt i hvilemodus. En svalere variant av tropisk soverom.

Lyse tapeter

Lyse lekre tapeter med duse strukturer eller mønster går aldri av moten. De skaper i tillegg en deilig følelse av vår, luftige rom, og at vi går mot lysere tider. Delikate design med inspirasjon fra naturen egner seg godt både for én og fire vegger. Kolleksjonen Mandalay er en av nyhetene denne våren.

Natur mønstret tapet

Lyse farger og mønstre passer også de fleste stiler, og er enkle å kombinere med andre farger. Naturmaterialer som tre og stein er en sikker vinner sammen med tapetene i denne kolleksjonen.

Frisk farge tapet

Spreke farger skaper spennende hjem. Hvorfor ikke få blomstene opp på veggen? En blomstertapet med vakre farger kan raskt endre din kjedelige vegg, til noe pent som skaper energi i rommet.

Grønn tapet

Grønt egner seg godt til bruk i interiøret og har en deilig ro over seg, noe vi trenger i en hektisk hverdag. Nylig ble grønt kåret til årets farge i 2019.

Botaniske mønster tapet

Palmer og andre botaniske mønstre er fortsatt i vinden, og kommer i alle farger. Den vakre fargekombinasjonen med brun, orange og en anelse blått, gir oss et nydelig tapet med en vårfølelse i en mørkere nyanse — en spennende kombinasjon som skaper varme i interiøret.

Slangeskinnsmønster tapet

Slangeskinnsmønster er kanskje ikke det man først tenker på når man skal velge tapet, men du verden for en flott veggdekor det er. Designet kommer i hvitt, grått og sandfarger, noe som passer de fleste hjem.Kom innom en av våre butikker, og se hele Mandalay-kolleksjonen. Ønsker du hjelp med tapetvalget, står våre interiørspesialister klare for å hjelpe deg.