Spiseplassen

.

Et av husets beste plasser er spiseplassen. Enten den er på kjøkkenet, ved en kjøkkenøy eller i et eget rom. Det er her de lange gode middagene med samtalene som varer til langt på natt finner sted.

Vi samles rundt bordet og det er her vi spiser, jobber, spiller monopol med barna eller syr gardiner til stuen. Vi har funnet 7 flotte rom med unike stiler så her er det bare å se, kose seg og stjele ideer. For uttrykket ”steel with pride”, det liker vi at dere gjør!

Nostalgisk

Fargen Nymåne FR1338 gir spiserommet en deilig varm følelse i et rom hvor mat og samtaler er i fokus. De gamle detaljene på dører og lister gir rommet et preg av nostalgi, det samme gjør det rutet gulvet som går ton i ton med veggene. Detaljer som gamle stoler og veggskap får en liten piff med moderne lamellegardiner, benker og møbler, så det hele ikke gror sammen. Nøkkelen her er ton-i-ton farger!

Spiseplass i nostalgisk stil FR1338

Romantisk

Den sarte fargen Pelargonia FR1317 gir dette rommet akkurat den perfekte touchen av romantikk. De eldre møblene i brunt veier det hele opp slik at det ikke bare blir en ungpikedrøm, men et rom hvor alle kan føle seg hjemme. Kontraster med gammelt og slitt mot nytt og glatt er alltid spennende. Det gir en perfekt harmoni.

Romantisk spiseplass med Pelargonia FR1317

Rustikt

I Norge har vi mange hytter og i dette miljøet elsker vi det rustikke med grove planker, kubber, skinn og mur. Peisen er samlingstedet når mørket faller på, og enkle grove tekstiler i naturens farger gir det hele et inntrykk av ro og velvære. For å unngå at det blir for mørkt og trist er det viktig med god belysning.

Spiseplass på hytta i rustikk stil

Eklektisk

Det er lov å tenke utenfor boksen og leke seg med farger, mønster og det en liker. Finn en tapet du elsker og hent inn blomster og naturmaterialer. Sett det hele sammen med møbler hvor det er en fellesnevner, som her med den nordiske blonde naturen. Tapet Herba 4021 fra Borge, og mørke gode gulv som Kronotex Robusto 3075 Rip Oak gir en fin kontrast til  listfargen som heter Havdyp FR2515. Her skal nytt og gammelt om hverandre, bare se hvor flott det blir sammen med det engelske serviset. Alt er lov og her er ingen regler.

Et herlig kjøkken i eklektisk stil

Moderne

Lekre linjer og skandinavisk design. Med noen fargedråper Konkyliegrå FR1123 på veggen, blir dette et moderne og friskt rom hvor menneskene er i fokus. Tøffe store grafiske bilder passer perfekt til den moderne stilen og er en liten flørt med det eklektiske.

Moderne spiseplass i Skandinavisk design

Klassisk

Rene og stramme linjer, ruter og farger som glir sømløst i hverandre. Et lekkert rom hvor ingen ting er overlatt til tilfeldighetene. De smårutete vinduene med en stram liftgardin hvor mønsteret har en lekenhet, nettopp for å unngå et for monotont rom. Husk å bruke kunstig lys når mørke farger velges, eller pøs på med stearinlys.

Klassisk spiseplass med ruter og farger

Tidløst

Dette stramme flotte høyreiste rommet innbyr til fest. Her er vi midt i den norske bonderomantikken og det er ikke sikkert alle kan ha det slik, men med elementer av sofistikert storhet kan alle få. Tapeter i klassiske mønster, lysekroner, stramme stoler, lange bord og flotte gardiner. Ja det er ingrediensene for denne storheten.

Tidløs spiseplass med norsk bonderomantikk