Søte drømmer

.

Innredningen av soverommet kan ha stor innvirkning på søvnkvaliteten, og et godt fargevalg kan være med på å gjøre deg til et mer harmonisk menneske.

De beste fargene på soverommet er blått og grønt

Dette er farger som roer ned, og får oss til å slappe av. Det finnes mange nyanser innen denne sjangeren, alt fra de vakre turkise og friske sjøgrønne - til de dypere lekre tonene i blått. Her er det mange valgmuligheter, enten du ønsker å male eller tapetsere. Mange foretrekker en luftig følelse på soverommet, og da er kjølige pasteller et perfekt valg.

Blått og grønt er perfekte farger til soverommet

Unn deg selv litt luksus i hverdagen!

Lys blå har en beroligende effekt og er lett å kombinere med andre farger. Ønsker du et romantisk uttrykk kan du leke deg med ulike mønster på tekstiler og puter, prøv for eksempel å mikse geometriske mønster og frodige blomster. Detaljer i gull og metallisk skimmer gir rommet en glamorøs følelse og er nydelig sammen med duse pasteller.

Blått og grønt er perfekte farger til soverommet

Dybde og god romfølelse

Tapet er vinden som aldri før og passer perfekt på et soverom. Det gir dybde og god romfølelse, enten du velger å tapetsere den ene veggen eller alle fire. Det er ikke så mye som skal til for å fornye et rom. Litt tapet, maling og kanskje noen nye lette gardiner, og vips så har du nytt soverom.

Tapet Fra Storeys og lekre Trellis gardiner i sjøgrønt

Vi tilbringer mange timer av vårt liv på søvn, så unn deg gode netter med de lekreste farger som du sover godt i.