Sofistikert byliv - Få stilen

.

For tre år siden kjøpte Mette og samboeren en velbrukt toetasjes leilighet på St. Hanshaugen med syriner, piletrær, edelgran og rosebusker utenfor stuevinduet. De rev alt, og forvandlet en bolig som hadde huset en familie med to barn og hund til en funksjonell, klassisk leilighet for et par med øyne for kvalitet og dansk design.

FÅ STILEN MED FARGERIKE

Drømmende soverom
Sengegavlen er trukket i en dypblå velur som går igjen i stripene i gardinene som dekker hele veggen. Veluret gir en fin kontrast til det lyse linstoffet i resten av gardinen. Den mørkeblå fondveggen bak sengen er i Sommernatt FR1347.

Mønstret tapet til badet
Tapet er ikke bare til soverom og stue, men kan gi den perfekte glamorøse badetilværelsen. Denne tapeten er fra Storeys, Ethnic Chic BC-81393.

Elegant med blått
Veggen er tapetsert med tekstiltapet fra Omexco som skaper en sval og elegant bakgrunn for kunst og vakre vaser. Teppet er Riverstone Multi fra Gulvex. Settbord med emaljerte overflater i blått/sort fra Broste. 

Elektriske lamellgardiner fra Luxaflex går igjen i mange av rommene. De reguleres enkelt ettersom man vil skjerme av for innsyn eller sollys og er med på å skape en sval atmosfære.