Slipp sommeren inn på soverommet

.

Ingenting er vel bedre enn å våkne om morgenen og bli minnet på at det faktisk er sommer! Bring den herlige årstiden med deg inn, og gjør soverommet til en sommerlig oase med naturens egne farger og motiver.

Få en fantastisk start på dagen! For det er ikke så mye som skal til for å skape en herlig sommerlig stemning på soverommet. Med naturmaterialer, nye tekstiler, tapet eller bare noen blomster kommer du langt.

En bit av sommer på soverommet

Pynt med minner

Hent frem gamle minner som får deg til å tenke på late dager ved stranden, og gi soverommet på hytta eller hjemme et nytt og sommerlig preg. Dekorer en hylle eller en kommode med steiner du har funnet på stranda eller heng opp solhatten du bruker hver sommer, gode minner fra en tidligere sommer er alltid hyggelig å se tilbake på. Skap nye sommerlige motiver og varige minner med pressede markblomster i glass og ramme. Veldig dekorativt, og skaper definitivt følelsen av sommer.

Pynt med gamle sommerminner

Sommerlige vegger

Bring litt av hagen med inn på soverommet via tapet inspirert av botaniske mønster, i kjære motiver og farger rett fra naturen. Med tapetet fra kolleksjonen Sense of Silence fra Borge, våkner du opp til en nydelig sommermorgen hele året. Et vakkert motiv i duse farger, som sammen med naturmaterialer skaper et sommerlig preg på soverommet.

Sense of silence - Borge

Omgi deg med duse farger fra naturen

Gå for naturens farger om du skal male alle veggene eller tapetsere, det skaper en sommerlig og luftig ramme for resten av rommet. Mal et nattbord, hylle, stol eller krakk i sommerlige farger, hva med detaljer i gult som gir deg solstråler i rommet? Bytt ut putetrekkene til noen som er lysere, lettere i stoffet, og som pynter opp i en herlig mønstermiks med blomster. Og unn deg selv en stor og myk hotellpute, den er kjekk å ha når morgenkaffen på sengen skal inntas denne sommeren.

Duse farger skaper et luftig preg i rommet

Noe fint å våkne opp til

Grønne potteplanter er med på å skape et bedre inneklima ved at de renser luften i rommet. Sunt, dekorativt og sommerlig — og perfekt til soverommet. Vil du ha noe mer sommerlig og fargerikt, plukk noen ville markblomster eller noen fra blomsterbedet, og sett i en lekker vase, det gir deg noe pent og velduftende å våkne opp til.

Våkne opp til velduftende sommerblomster

Slipp lyset inn

Bytt ut de tunge vintergardinene med luftige og florlette gardiner som vaier i vinden når du åpner vinduet, det gir en sval og sommerlig følelse og slipper sollyset inn.

Slipp lyset inn med lette gardiner

Men fortvil ikke. Det finnes løsninger for deg som syns det er vanskelig å sove lyse sommernetter. Når natten senker seg kan du bare dra ned en mørkleggende rullegardin. Føl deg uthvilt neste dag etter god natt med søvn i et mørkt rom.

Sov godt med mørkleggende gardiner

Har du pollenallergi kan du allikevel sove med vinduet åpent. 

En liten bit av sommer på gulvet

Sommerlige ildfluer fra Four Seasons fra Storeys pryder veggene i dette vidunderlige soverommet. En vakker tapet som bringer sommeren frem fra gulv til tak. Sammen med gulvteppet (også fra Storeys) i skjønne sommerlige farger, skapes en herlig miks med tapet, blomster og tekstiler. Hotellfølelsen, luksusfølelsen og ikke minst; sommerfølelsen.

Sommerlig fra Storeys