Slik maler du glatte tak

.

Et vakkert og nymalt tak gir hele rommet et løft og det fremhever resten av rommet. Det er ikke så vanskelig å male tak, bare man vet hvordan man skal gjøre det. Vi viser deg hvordan taket blir prikken over i’en, i ditt rom.

Vår mest solgte maling til tak er Baronesse Tak-matt. Dette er en helt matt vanntynnet maling med glans 02. Baronesse Tak-matt er til bruk på innendørs tak av bygningsplater, puss og betong. Den er like velegnet til nye som gamle tak i tørre rom.

Baronesse Tak-matt i stue

Før du maler

Vi anbefaler alltid å vaske med Baron Husvask før du sliper taket for ujevnheter, dette for å få et langvarig og ikke minst pent resultat. Hull må sparkles og pusses. Er det åpne glipper mellom lister og tak bør dette fuges med akrylfug. Flatene må være rene, tørre og frie for løse partikler før du begynner å male. Husk å maskere listene med en god maskeringstape.

Slik maler du taket

Påføre maling i kantene først, til dette anbefaler vi pensel beregnet for vanntynnede produkter. Er det vanskelig å komme til, bruk en radiatorpensel. Velg alltid godt verktøy, da slipper du drypp og søl. Resten av taket males med egnet rulle for glatte tak. Bruk forlengerskaft, da vil du få lange jevne stryk som gir absolutt best resultat. Begynn med å rulle i et hjørne og mal hvis mulig i lengderetning av lysinnfallet. For å unngå overlapp, sørg for å få påført nok maling i taket og mal vått i vått. Sørg for en jevn fordeling av malingen. Det beste resultatet oppnås etter to strøk.

La det tørke i 2 timer, deretter er påføres andre strøk med samme metode. Baronesse Tak-matt har meget god dekkevne, men la taket få strøk nummer to også, for alle helligdager vil vises spesielt godt på et glatt tak. For best resultat påføres to strøk med Baronesse Tak-matt.

Baronesse Tak-Matt i soverom

Få et perfekt resultat

Baronesse Tak-matt er lett å arbeide med og gir et skjoldfritt resultat. Den har lang åpningstid og er lett å påføre da den fester godt til underlaget. Denne malingen kan også påføres med malesprøyte, men husk da å dekke til alt som ikke skal males.

Baronesse Tak-matt er vanntynnbar og luktsvak. Redskap kan rengjøres med penselrens eller vann og såpe. Baronesse Tak-matt finnes i 3 emballasjer; 1 liter til små rom og reparasjoner av tak. 3 liter for mellomstore rom og 10 liter til større oppussingsprosjekter.

Tak-Matt takmalig for perfekt resultat

Priser: 1 liter 218,-   3 liter 398,-   10 liter 998,-

 

Tak-Matt i kjøkkentak

Huskeliste

  • Maling
  • Sparkel og sparkelspade
  • Akrylfugemasse
  • Pussepapir
  • Maskeringstape
  • Forlengerskaft
  • Pensel og rullesett
  • Stige