Sett farge på uterommet

.

Uterommet kan innredes like personlig, komfortabelt og fargerikt som resten av huset. Ta med innerommet ut!

Vi nordmenn bruker store deler av året på å glede oss til varmere dager og lysere netter. Når sommeren endelig kommer, kan uterommet bli en forlengelse av vår personlige stil innendørs. Hent gjerne fargeinspirasjon fra sydligere strøk, og skap en fredelig atmosfære som innbyr til avslapning og rekreasjon.

Sommerlig fargepalett

Denne terrassen har en nøytral og diskret fargepalett, med Antikkhvit FR6100 på veggene og Elvebredd FR4005 på gulvet. Paletten utgjør et godt og holdbart utgangspunkt for spennende og kreative fargekombinasjoner i detaljene. Her er den duse blåfargen brukt som bakgrunn for andre friskere farger. Grønt gir sammen med kontrastfargen Korall, et lekent og uformelt uttrykk.

Uterommet kan innredes like personlig som resten av huset

Tre på rad

Bruk puter, kurver og lykter for å skape en personlig stil. Ikke vær redd for å mikse og kombinere ulike farger og mønster for å få et spennende og trendy uttrykk.  Sammensetningen av stramme møbler og myke tekstiler er også med på å viske ut skillet mellom inne og ute. Disse putene er sydd i tekstiler fra Thibaut, bord og benk er fra Home & Cottage.

Forskjellige tekstiler i uterommet frisker opp

Naturlige detaljer

Bruk gjerne detaljer i bambus og grønne planter for å "binde" terrassen sammen med resten av hagen. Bambuslykt og telysholder er fra Verket interiør.

Naturlige detaljer med bambus