Rullegardiner

.

Rullegardiner i et stort utvalg stilrene design i forskjellige farger og strukturer gjør at du kan finne den som passer både vinduet og stilen din best.

Stramme og enkle uttrykk til hele huset

Luxaflex rullegardiner tilfører en helt ny dimensjon til den tradisjonelle rullegardinen med et elegant designet system og bred vevkolleksjon. 

Rullegardiner i et stort utvalg stilrene design i forskjellige farger og strukturer

En verden full av fantastiske muligheter med transparente, halvtransparente og mørkleggende vev, avhengig av hvilken funksjon gardinen skal oppfylle.

Vi hjelper med å finne den rette løsningen for deg

Mønstret vegg og rolig gardin – eller omvendt?

Begge deler? Alt er lov! Vi hjelper med å finne den rette løsningen for deg – både når det gjelder betjeningsløsninger, lysinnslipp, kreative løsninger og stil. Få det stilrent med ditt personlige preg.

Ønsker du mønstret vegg og rolig gardin – eller omvendt

Skal gardinen stenge alt lys ute, eller filtrere det og skape en mykere stemning? Ønsker du det helt mørkt på soverommet eller barnerommet, er rullegardin et effektivt valg. Den mørklegger 100%, slik at hele familien kan sove uforstyrret - også på sommermorgener når solen står tidlig opp.

Rullegardinen mørklegger 100%, slik at hele familien kan sove uforstyrret

Alle rullegardiner kan monteres med en elegant kassett, denne fås i hvit, grå eller svart.

Kassett til rullegardin fås i sort, hvit eller grå

Barnesikker solskjerming

LiteRise er en optimal betjening i forhold til barnesikkerhet. LiteRise-betjening til rullegardiner, betyr at rullegardinen kan heves eller senkes ved å skyve eller trekke lett i underlisten. Plasser gardinen i akkurat den høyden du ønsker.

LiteRise er en optimal betjening i forhold til barnesikkerhet

Avslutt gardinen med en dekorativ list i aluminium eller tre. Listene fås i flere ulike former og størrelser så du kan matche ditt øvrige interiør.

Listene fås i flere ulike former og størrelser

Løsninger for store vinduer

Med det unike XL og XXL rullegardinsystemet er det mulig å lage rullegardiner til store vinduer. Opptil bredde på 450 cm og høyde på 460 cm, tross størrelsen, er den fortsatt enkel å betjene. Med XL-systemet kan du sammenkoble opptil tre gardiner for felles betjening, og de kan også fås med motorbetjening.

Har du skråvinduer, så finnes det muligheter der også. Skylight Rullegardiner fås også til skråvinduer både med og uten mørkleggende vev.

Sammenkoble opptil tre gardiner for felles betjening

Match med panelgardiner

Med panelgardiner får du et spennende uttrykk i vinduene, samtidig som du får en fleksibel avskjerming. Panelene kan trekkes frem og tilbake uavhengig av hverandre og kan plasseres akkurat der hvor solen treffer. Stoffet til panelgardiner og rullegardiner velges fra samme kolleksjon, slik at det er enkelt å kombinere disse produktene.

Stoffet til panelgardiner og rullegardiner velges fra samme kolleksjon                                       

Luxaflex