Praktiske løsninger med utvendig solavskjerming

.

Pynt på fasaden med praktisk og dekorativ solavskjerming til huset, fra Royal. Enten du går for moderne screens, fleksible løsninger med persienner, eller fargeekte markiser — får du utvendig solavskjerming som takler det norske klimaet.

Fargeekte markiseduker

Royal terrassemarkiser og vindusmarkiser er kraftige og solide markiser som er beregnet på vårt norske klima, og tåler mye påkjenning av vind og regn. Markisekontruksjonen er av aluminium, galvanisert og rustfritt materiale og er derfor veldig godt beskyttet mot rust. Markisedukene er fargeekte og vil derfor ikke falme over tid.

Hvit markise på hvitt hus

Trenger uteplassen en oppgradering?

Ønsker du å variere hvor mye lys du vil slippe inn? Våre utvendige produkter kan hjelpe deg. De er tilpasset norsk klima og lar seg ikke rokke av vær og vind – et godt valg når du vil ha full kontroll.

Markise over terrasse

Løsninger for solvendte vinduer

Utvendige screens er ideelle for deg som vil stenge sollys og varme ute. Samtidig beholder du mye av utsynet uten at naboene ser inn. Screen er en moderne form for solskjerming som består av en utvendig rullegardin med perforert duk.

Stue med utvendige screens

Fleksibelt og praktisk med persienner

Utvendige persienner er en form for solavskjerming som består av horisontale lameller. Lamellene kan betjenes manuelt og med motor. Når lamellene ikke er i bruk kan de trekkes opp i en kassett. Utvendige persienner er en fleksibel og praktisk løsning for solavskjerming.

Utvendige persienner