lyst kjøkken

Kjøkkenstiler

Kjøkkenet er et av våre favorittrom, det er her vi lager god mat og koser oss i hverdagen. Også er det så lett å bli kjent med menneskene som bor der bare ved å se på hvordan de innreder kjøkkenet sitt, er det nostalgi som råder eller er det moderne preget? Ikke nok med det, alle de forskjellige stilene har mange muligheter til gulv og vegger som kan ha både malte og tapetserte overflater.

Skal du i gang med nytt kjøkken eller bare oppgradere det du har, kan vi hjelpe deg med alt rundt selve innredningen. For lettere å bli kjent med hva du liker så har vi funnet frem 6 stilretninger. Men har du lyst til å plukke litt her og der, Ja så gjør det! For det er du som bestemmer, vi hjelper deg bare i gang.

Årets Farge 2020

Denne stilen er behagelig og rolig, nesten en litt klassisk stil, men allikevel ny. Fargene er delikate, nude og i ulike rosa variasjoner. Til denne litt nære fargen Nude har vi valgt Elvesand på kjøkkenfrontene og Sort Marmor på den frittstående øyen, en perfekt trio. Legg merke til håndtakene i mørkt metall. Benkeplaten er i hvit marmor og mot sorte skap blir det en spenning og lekenhet. Moskus 12 Sort Eik, gir hele rommet en strammere stil.
Årets Farge 2020 kjøkken

Grønt

Grønnefarger en flott farge til kjøkken, organisk, rolig og en farge som passer til alle årstider. Lek deg med ulike nyanser på vegg og kjøkkenfronter som harmonerer sammen.
grønt kjøkken

Lyst kjøkken

I våre dager er det ikke så ofte en finner farge på kjøkkeninnredningen lenger og det syns vi i Fargerike er synd, for det er jo kjempelekkert! Den bleke grønne fargen er som under bladet på en timian kvist som gir det hele et preg av nostalgi, sammen med de rene skurte gulvene hvor en hjemmelaget fillerye hviler. En følelse av å sett det før, men allikevel ikke? Den lekre fargen Ikaria FR1031 fremhever dørenes mønster, og blanke overflater i fliser og tak gir materialene en spenning.
Lyst kjøkken

Romantisk

Sammen med bloggen Anettes Hus har vi laget dette deilige romantiske kjøkkenet i sarte nyanser av hvitt. Veggene er malt i fargen Sommerdrømmer FR1228 og passer perfekt sammen med de slitte gamle møblene og vinduene med sprosser. Blandingen av nytt og gammelt gir rommet sjarm og karakter. Den tøffe industrielle lampen, liftgardinen og detaljene som vitner om vår egen tid, satt sammen med alt vi kjenner igjen fra de nostalgiske Carl Larsons tegningene. Ja, her finner du god ro ved middagsbordet som har nystrøket duk.
Hvitt romantisk kjøkken

Rustikk

Til det rustikke kjøkkenet er det natur og grove materialer som gjelder. Overflater som bærer preg av å ha vært utsatt for vær og vind, for deretter å settes sammen til et funksjonelt møbel. Den tunge benkeplaten i sten er lekker mot det gylne treverket, og sisalteppet fremhever det rustikke hvor naturelementene er i fokus. Sett frem skatter fra dine turer, eller ting som er laget av noen du er glad i. I denne stilen passer det perfekt med urter i keramikkpotter. På veggen har vi brukt fargen Stellenbosch FR1138, utviklet av Halvor Bakke fra fargekartet African Touch. Gulvet Dune Taupe fra vår gulvkolleksjon gir en følelse av ørkensand.
Rustikk kjøkken

Klassisk

Et moderne klassisk kjøkken kan du leve med i mange år. Elementer som fliser på gulvet, lekre pendellamper og subway-tiles på veggene, er noe som ikke går av moten. Det gjør heller ikke de tøffe håndtaksløse skuffene og skapene. I dette rommet er det en litt annen vri da de er mørke, men en tidløshet preger det hele. Veggfargen Mild Akvamarin FR 1122 gir rommet ro og veggene ser nesten ut til å forsvinne, klassisk og vakkert!
Klassisk kjøkken