Sofa og bord i moderne hytte

Hyttestiler

Her er det farge satt i naturlige valører fra planteriket, innredet i en stilren, skandinavisk stil med kontinentale, og glamorøse innspill. I alle rom er det naturen som råder, med hvit eik på gulvene og beiset panel. Vi viser deg ulike hyttestiler. Velkommen til fjells!

Karmene, dører og tak er malt i en fin og tydelig kontrast i en brukket hvitfarge, Bomull FR2065. Dette reflekterer lyset videre inn i rommene, og binder de forskjellige flatene sammen. Ytterdøren ønsker velkommen i fargen Sommernatt FR1347. 

Gang

Som en fin og tydelig kontrast, er karmer, dører og tak malt i en brukket hvitfarge, Bomull FR2065. Dette reflekterer lyset videre inn i rommene, og binder de forskjellige flatene sammen. Ytterdøren ønsker velkommen i fargen Sommernatt FR1347. (Farget skinnfell fra Fargerike, og dørmatte fra InHouse)
Blå inngangsdør til hytte

Solskjerming

Med utsikt som denne, ønsker man mest mulig utsyn. Gardinene er derfor valgt bort, til fordel for fargede plisségardiner fra Luxaflex som siler lyset samtidig som det skjermer både for UV-stråler og innsyn.
Stol foran vinduer med solskjerming

Soverom

Møblér langs kneveggene med senger og oppbevaring på hjul. En liten barnestol gjør at takhøyden ser større ut, samtidig som den fungerer som nattbord. Gode overflater, stoffer og materialer med blomstermønster og velkjente skotske ruter i pledd skaper den rette hyttestemningen. (Pledd og puter fra Green Apple) TIPS! Lyse tak løfter rommet visuelt, på samme måte som gulvflaten virker større.
Senger i soverom i hytte

Hovedsoverommet

Pledd, sengetøy og utvalgte tekstiler har fått være med fra en tidligere bolig i England. Nydelige mønster og overflater i perfekt harmoni, virker nesten litt kjent fra filmer fra gamle steinhus og grønne sletter. Voksen, proper og posh. (Blomstrete liftgardin fra Green Apple, Sengeteppe og puter fra Pagunette)
Dobbelseng i soverom i hytte

Kjøkkenkrok

En kjøkkenkrok som denne, men utsikt til både familie og vidde, må rett og slett ha innvirkning på lykkeskalaen! Tenk å sitte i armkroken her, eller ta seg en liten lur mens lammegryta putrer på ovnen. (Sengeteppe fra Pagunette, Puter fra Green Apple, og gardiner fra Luxaflex)
Kjøkkenkrok med blå puter

Kjøkken

Hyttas gjennomgående bruk av materialer i tak, vegger og gulv, gir et fantastisk utgangspunkt. Fargene er balanserte og avslappende med base i det brune og svakt grønne. Her kan du style i alt fra engelsk og posh landsbystil, skotske ruter og lune overflater – til minimalistisk og moderne. Lekre myke stoler rundt spisebordet gir hytta et varmt, vennlig og personlig preg. Veggene er beiset med Interiørbeis i fargen Stølsbrun, og taket har fått en lysere tone med hvit Interiørbeis, sammen skaper dette en lett og lun stil. (Pendellampe fra EBB & FLOW, Duk fra Thibaut/Green Apple, Treboller og glassvaser fra Light & Living, og møbler fra Holmøy Møbler Åsgårdstrand)
Moderne hyttekjøkken

Stue

Det lekre, hvite eikegulvet er vakkert som et eventyr, og det gjenspeiles i navnet; Saga Midgard. Pledd og puter fra Designers Guild og Pagunette, skaper en koselig og innbydende hyttestue til lange kvelder. Plisségardinene fra Luxaflex skjermer mot både sol og innsyn. (Teppe Bambus er fra InHouse, og lysestake og lampe fra Light & Living)
Stue i hytte med sofa og bord

Seterstil

Dagens fjellhytter rommer sjelden geiter eller melkeforedling, men følelsen av ro er den samme. Vi omgir oss med myke møbler, lune stoffer og dempede naturfarger som gir hvile til sjelen. Rom i lune farger virker varmere, og det kan være godt på vinterfjellet.
Stue i hytte i seterstil

Nytt og gammelt

Fargene i hytta har svakt sotet preg, og veggene er beiset for å få den rette patinaen som til forveksling kunne være autentisk. Innredningen er perfekt balansert mellom to verdener. Kjøkkenet er lekent med kontraster mellom det mørke og det lyse.
Kjøkken i seterstil

Gjesterom

Noe nytt, noe gammelt og noe brukt. En perfekt kombinasjon. Den bondeblå kisten innfører identitet, og akkompagneres nydelig med den blåmalte stolen uten ekstra pynt. Ryen fra Tapethuset setter prikken over i'en. Helt perfekt på soverommet med køyesengen!
Soverom i hytte i seterstil

Ton-i-ton

Mørke farger, ton i ton, gir en stemningsfull og dynamisk ramme til en moderne hytte. De røde tekstilene fremhever varmen og skaper et lunt soverom. Det er ikke så mye som skal til for å få den lune seter-stemningen. Litt beis på veggene, varme tekstiler, en gammel kommode og en vakker bukett med grønn lyng så er man langt på vei. (Pledd, puter og lykt Green Apple, polstret sengeteppe og duk Pagunette, sengetøy Turiform)
Ton-i-ton
Seng med rødt teppe i hytte