Roastbeeftoast med syltet rødløk - Sløyfe FR1159

.

Den festkledde brødskiva! Stilige brødskiver med fargesprakende deilig pålegg som pynter opp både på bordet og i matpakka.

Roastbeef kan kjøpes for enkelhetens skyld, men du kan også lage selv!

Kjøp ett stykke mørbrand og krydre det godt med salt og pepper, gjerne dagen før du steker den. Brun godt på alle sider, stekes ferdig i ovn på ca 200°C, den er klar når kjernetemperaturen når 45°C. La den kjøle seg ned på kjøkkenbenken før du setter den i kjøleskapet.

Roastbeeftoast med syltet rødløk

Syltet rødløk: Legg skiver eller båter av rødløk lagvis, ha de i et glass med lokk, hell over lake og la det stå en ukes tid i kjøleskapet før servering.

Lake til syltet rødløk: 1 del eddik 7% (her kan ogsa epleeddik eller eller hvitvinseddik brukes), 2 deler sukker og 3 deler vann.

Sløyfe FR1159 og Kimono FR1161